Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

..Położna w SR powtarzała, że ekstremalne, niebezpieczne sytuacje są rzadkie, a tu widzę, że niemal każdy poród był ciężki/ skomplikowany

Dziewczyny, moje uda i ramiona są przeogromne
Jakby napompowane hahaNagadałyście mi o tych opowieściach z porodówek styczniówek, więc poczytałam i aż mi słabo haha..Położna w SR powtarzała, że ekstremalne, niebezpieczne sytuacje są rzadkie, a tu widzę, że niemal każdy poród był ciężki/ skomplikowany
![]()

Bo też miałam czytać, a jak mówisz, że aż Ci słabo, to może lepiej nie czytać
Przeczytalam w ksiazkach opisy porodow (fazy itd) plus z dwa opisy z grudniowek i styczniowek jakis czas temu i stwierdzilam ze nie ma sensu bo kazdy porod jest inny i generalnie te opisy nic mi nie daja, a tylko stresowac moga. Ja sie przynajmniej zestresowalam.
Mysle ze pojade na porodowke z mysla: wszystko sie moze zdarzyc majac nadzieje ze ulozy sie po mojej mysli 
Po chwili sie zorientowalam ze zasnelam w soczewkach kontaktowych
W zyciu nie spodziewalam sie ze zapomne ich wyjac przed spaniem, skoro robie to bez przerwy od dwoch lat. Mozg ciezarnej jest naprawde zaskakujacy 

ja już nie czytam od jakiegoś czasu bo to tylko dodatkowy stres wywoływało... wystarczająco boję się jakichkolwiek komplikacji bez tego :-(Nagadałyście mi o tych opowieściach z porodówek styczniówek, więc poczytałam i aż mi słabo haha..Położna w SR powtarzała, że ekstremalne, niebezpieczne sytuacje są rzadkie, a tu widzę, że niemal każdy poród był ciężki/ skomplikowany
![]()