reklama

Luty 2013

Agaod - kciukasy oby na obiadek już maluszek był obok.

Sypie u nas a buuuu ale nic szoping dziś bo jak czytam,że u was porody blisko to aż się boje co mi gin powie albo,że tez z nienacka wody mi odejda ehhh

Miłego dnia wam

reklama
Dzieje sie dzieje widze:-) agaod kciuki zacisniete!

Dzis u mnie w planach pranie i prasowanie... Moja mama zaszalala i przywiezlismy z Polski pudła pełne ciuszkow. Teściowa z kolei zachowała przez lata wszystkie ciuchy mojego męża i jego brata więc powybieralam co sliczniejsze i Alexander będzie miał kolekcje vintage :rofl2: Z lat 1978-1980.

Tylko trzymajcie kciuki żebym nie poniszczyla tych (głownie welnianych) cudeniek bo sie zapłacze chyba.
Milego dnia lutowki:-D

agoad powodzenia:-):-):-)
jak czytałam o liściach z malin znalazłam info o koktajlu położnych można dostać w zielarskich? tylko czy napewno bezpieczne ? podobno w szpitalu czasami dają na przyśpieszenia. mój mąż zakazał mi eksperymentów:-p;-) dzisiaj rano jak pojechał na narty kazał też być grzeczną nie latać po sklepach zielarskich i poczekać aż wróci wieczorem;-)
mój Franek coś się nie śpieszy pani doktor mnie straszyła wcześniejszym porodem brzuch przecież opadła w 33 lub 34 tyg( a niby opada do 2tyg przed porodem ) mocne skurcze były nic:szok: a ja już powoli padam wczoraj pani w klubie malucha spytała jak ja daję radę z Julą bo ona bardzo żywotna, pewnie kawy im wypić nie dała tylko ciągle chciała się z nimi bawić (bo nie spała jak inne dzieci) :-p;-):-) dzisiaj ksiądz więc może dokładnie posprzątam i się ruszy:-p

agaod- aleeee szok:szok:Powodzenia mamuśka, ale Ci zazdroszczę!!!

Ja dziś znów spałam nawet nawet. Mój mąż dziś w domku, więc jestem happy:-D..Ale dla równowagi zaraz teściówka wpadnie haha:baffled:

1187898_medal.jpg

pol nocy polerowalam cos czulam ze sie przyda ;-)

Ale obstawialam ze nastepna bedzie Eve, Patik lub Nadika a tu taki suprajs Agaod nam wyciela :-D:rofl2:

ale super Agaod :-) totalnie mnie zaskoczyłaś :tak:

ja jakby co rezerwuje końcówkę przyszłego tygodnia, pogadam z Julką, że poza brzuchem jednak jest fajniej i może to coś da, mam nadzieję, że w pierwszej 10 się załapię

cos mi sie zle wyslalo.......

Anioleczek- jak to nie wymyslili? Przeciez nawet w telefonie masz taka funkcje, ze ty mowisz na glos, a telefon sam pisze smsy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
agaod - to pocisnęłaś!pewnie już z maluszkiem u cycunia jesteś!

martuszka
- nam 2 dni temu padło dotąd bezawaryjne autko, a dziś w nocy...tadam! kibelek zaczął srogo przeciekać(to jemu odchodzą wody):szok: w dodatku gin postraszył wcześniejszym porodem, ja czekam na kase żeby dokupić brakujący asortyment szpitalny...zatem łączę się w nieszczęśliwościach świata:baffled:mam nadzieje, że to licho ucieknie w momencie narodzin potomnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry