reklama

Luty 2013

no i nadrobiłam:-)na sam koniec uśmiałam się z tego rudego murzyna:-Dteraz to ja idę nadrabiać inne fora (psie):happy:gdyby co to czuwam też tutaj co jakiś czas

reklama
Nie wiem czy bardziej pracowite i czy posłuszne, w sumie to żadnego nie miałam ale emek powiedział,że następne sobie takie robimy tj.rudego murzyna. Może być ciężko...ale jak by zasłonić wszystkie dziury i robić po ciemku to może wyjdzie ;-)

3 godziny snu, witaj nowy dniu:-)
DZIEWCZYNY WŁAŚNIE SIEDZĘ NA TOALECIE I ODCHODZĄ MI WODY, BĘDĘ Z WAMI KONTAKCIE FEJSBUKOWYM BO NIE MAM NUMERU DO NIKOGO;-)IDE SIE KĄPAĆ I JADĘ DO SZPITALA, BRĄZ JEST BLISKO COŚ CZUJĘ:happy2:

agaod- powodzenia!!

boli mnie brzuch :( myslałam ze to moze skurcze, ale na ktg nic sie nie zapisało. W miedzyczasie uswiadomiłam sobie, że rzadko chodzę do toalety, a wczoraj wcale nie byłam :( to pewnie dlatego.
Przez ta dietę i szpital chyba muszę czyms sie wspomóc.....

Moj M. wczoraj rano zadzwonił ze zepsul mu się samochód, iphone, i komputer!!! A on bez tych narzedzi to uziemiony totalnie :-(

Jak pech to pech, choć o takim jeszcze nie słyszałam... martuszka oby się wszystko szybko i łatwo dało naprawić, łącznie z Twoim wypróżnianiem ;-)

ja za chwilę idę robić śniadanie, później balet z Młodą i szoping. a małż dostawczakiem pojechał do Gdańska po meble. wczoraj był lekko przestraszony jak jechał pierwszy raz, no zobaczymy jak mu pójdzie...

agaod trzymam za was kciuki... daj koniecznie znać jak tam u was:)

martuszka no chyba jeszcze nikt nie wymyślił takiego narzedzia co by samo napisało co ty chcesz:)
oby wszystkie usterki szybko udało się naprawić.

nie mogłam zasnąć dzs za nic w swieccie a zgaga tak mnie paliła ze myslałam, ze oszaleje!!!! ja juz chce luty i rodzic. juz mam dosc tej ciazy...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry