• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2013

reklama
martuszka a to nie wiedziałam widzisz... nowinki techniczne to nie jest moja mocna strona niestety...

ale zjadłam fajne sniadanko:) za oknem zima i mróz... dobrze ze nie musze nigdziw isc z domu:) pod pierzynką tak ciepło...

Agaaaaa!!! aaaa!! mam nadzieję że już po wszystkim :) jak nie to trzymamy kciuki żeby poszło jak najszybciej ;)
ja tez juz chce... wiem że trochę za wcześnie, ale ja już nie mogę ;( niech te 2 tygodnie do 37tc uciekają jak najszybciej i serio zaczynam biegać po schodach :P
zabieram się zaraz za sprzątanie, pranie i prasowanie :/ małż wybył na siłownię :[ ale 3 poziomy podłogi na niego czekają, nie ma to tamto ;) dobrze że chociaż teściowa zaprosiła na obiad ;)
aa i zapomniałam się pochwalić! wyprawka praktycznie skompletowana ;) zostały produkty apteczne i jakieś mniejsze pierdółki, które mąż może kupić jak będziemy w szpitalu ;) no jedyne co mi spędza jeszcze sen z powiek to wózek :/ muszę jeszcze w poniedziałek obejrzeć tutka tambero i powinnam zdecydować ;)

miłego dnia lutówki! :)

martuszka co prawda to prawda! póki małż się z gościem nie dogada pozostaje wciągać i wyparowywać uszami.
aniołeczek - ciesz się chwilą, oj warto!:-)
MegiPegi - ogarniaj to zakupowe szaleństwo:tak: tylko spokój nas uratuje!

jeszcze w 2paku, skurcze co 5 min, waga malej okolo 3 kg, doktor powiedzial ze dzisiaj urodze, ciesze sie ale i boje, dziekuje laseczki za kciuki, wody caly czas mi odplywaja, ide na drzemke bo malo co spalam, bede was informowac :)

Aagod. Jacie jacie. Dawaj rade dziewczyno!

U mnie toaleta cikenkie od uwaga uwaga 5 tygodni! Dziś mąż ma się wykazać i naprawić. Wiecie ile już awantur zaliczyliśmy o ten głupi kibel?! W głowie się nie mieści.

Dziś chata wolna - dziewczynki na nocowance u dziadków.

Bella. Z tym strofowaniem starszej siostry też musiałam walczyć. Ciekawe jak teraz będzie. Przy pierwszej córze rodzina męża przynosiła prezenty, a przy drugiej już nie... Ciekawe jak teraz będzie, ale raczej się nie nastawiam.

Aaa i dziewczyny! Jak zgaga przestanie nas męczyć, będzie to oznaczało że brzuchol się obniżył i możemy powoli zacząć odliczać dni do porodu. To tak z teorii ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

no Wy to ciśnienie potraficie podnieść:-D:-D:-D

agaod trzymaj sie dzielnie kochana!!!!!

lecę na zakupy, może i mnie coś ruszy:-p

Cortina masz coś do polerowania na nagrody pocieszki dla kolejnych mamusiek?:rofl2:

wpadnę później buziaki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry