reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

bella jak mieszkalismy w Kobylce pod warszawa tez byla polozna z pogladami starymi jak swiat m.in kazala szeroko pieluchowac :dry:
Gosia u nas 2lata temu tez byla pediatra a tu we wroclawiu nie wiem jakie zwyczaje
maz sie ze mnie usmial i stwierdzil ze dobrze ze nie nitrogliceryny:-D a gliceryna nawilze sobie skore:-D

reklama
E no nie Martuszka to jednak jakieś tam rozrywki masz:-):-D goły facet fiu fiu :rofl2:

Ja byłam na spacerze i zakupach, oczywiście nakupowałam tyle że unieść nie mogłam :crazy:, ale teraz już się zupka gotuje :-)

Ale tu produkcja. Nadrobić nie można.

Dziewczyny 18 stycznia urodziła ala ma kota.Urodziła córeczkę 3920g. Nie wiem czy wszystkie z Was ją kojarzą, bo nie udzielała się często na forum.

Bella rzeczywiście dziwna ta położna. I teraz masz mentlik w głowie:confused:

Poli wszystkie dziewczyny twierdzą, że raczej Twojemu maleństwu nic się nie stało, więc na pewno tak jest. Nie przejmuj się tak bo osiwiejesz do porodu.:tak:

Martuszka no to niezły miałaś sen. Chociaż przystojny był:-D?

czołem!
wróciłam od lek. 1 (i ostatniego)kontaktu.
szczekam jak mlody wilk, ale osluchowo czysto.biore 2 syropki i mam lezec.jak bedzie gorzej to dzwonie do gin.
uff nadrobilam Was. ciekawe co u patik????
ide spac bo padam na cycki.buziaki dla Was.

Czytam was i czytam i sie nie moge naczytac tyle piszecie;-) Co tu sie nie dzieje, goli faceci, olejki glicerynowe i nowy brzdac nam doszedl :-D fajnie takimi wiadomosciami zaczynac weekend!

Dzis w pracy pomagalam szefowej w przesluchiwaniu osob na moje stanowisko. Strasznie dziwne uczucie siedziec po drugiej stronie stolu i przesluchiwac potencjalnych zastepcow. :nerd: Zwykle jest sie w odwrotnej sytuacji :) Nie nadawalabym sie na szefa :-p Ale mysle ze wybralismy dobrze i moja praca nie ucierpi do mojego powrotu 15 sierpnia tak wiec duza ulga ze to jest juz zalatwione :tak:

Sluchajcie dziewczyny, wam tez jest ciagle tak goraco? Normalnie w szoku jestem, wszyscy naookolo w grubych swetrach biegaja i narzekaja na ziab a ja bym najchetniej w podkoszulku chodzila :confused:

o ile dzisiaj humor lepszy to poczucie fatalne, zastanawiam sie nawet czy moje objawy nie wróżą godziny zero .... ale skurczy żadnych nie mam. W sklepie o mało sie nie wywróciłam, rozebrałam sie, ustawiłam obok lodówek żeby mi przeszło :szok: robiłam obiad i zasnełam hehehe mięsko sie rozgotowało hmm, prawie rozpływa się w ustach czyli sie znaczy wyszedł dobry.
czuje sie fatalnie a mamy mieć dzisiaj gości ;/;/ nie bardzo szczęśliwa jestem, nawet siły głowy nie mam umyć.

Kurde gotowałam zupę i poparzyłam sobie palucha (sierota jedna) niby nic wielkiego a boli jak cholera. A buuu:-:)-:)-:)-(

Patik już bliżej jak dalej:tak: poskacz wyżej a Jasiek jak nic szybko wyskoczy &&&&&

reklama
Ufff ufff.

W końcu dopadłam do komputera, żeby wstawić sms-a od Patik. Przepraszam za opóźnienie, ale jak ekipa wróciła od lekarzy to była tak głodna, że zaraz musiałam do garów lecieć w podskokach. Echhh.

Nawet nie doczytałam co i jak u Was. Ja ledwo zipię po tych dwóch ostatnich nockach i modlę się, żeby dziewczyny poszły szybciej spać i nie miały pobudek nocnych tym razem.

Do góry