reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2015

koniecznie sie podziel wrazeniami :D
Ale widze ze bedziesz miala super pomocnika ;-) 14 lat to calkiem dorosly facet ;)

reklama
Witanko !

Wspólczuje wam dziewczyny tych mdłosci.. sa pewnie wykanczajace.. :no:jest jednak nadzieja, ze niedlugo przejdą I zadnej z was nie beda meczyc cała ciąże !
Ja nie miałam zadnych mdłości.. ani z córka ani z synem, nic , zero :) Teraz tez nie.. jedynie dziwny posmak w ustach..
Chorowitkom zdrówka !
Monikamarcina -Możesz płukac gardło woda z sola. jak wytrzymasz ten smak :):tak:

Ja jeszcze nic nikomu nie mówiłam , o moich podejrzeniach..ale wiem , że mąz nie bedzie sie cieszyl.. wręcz przeciwnie.. 5 lat temu chciałam jeszcze jedno dziecko, bo mam samych jedynakow:dry:, nie chciał I nic nie zdołalo zmienic jego decyzji..
Eh..:no:

Może nie będzie tak źle .
U mnie mąż się cieszy a ja średnio :no: ale to on będzie w pracy a ja z noworodkiem :-(
Do tego za rok chciałam rumunię zwiedzać ... ta chyba palcem po mapie .

Ja jutro do lekarza śmigam , mam pakiet Lux medu więc mam tam opiekę

Cześć Asiu. Fajnie ze dołączyłas.

Mnie dzis troche brzuch boli. Zabiegany dzien po pracy mialam. Ledwo zdazylam na 17 po malego do przedszkola.
Teraz wzielam nospe i leze...

Marata daj znac jak beta.

Gabis wiedzialam ze sie ucieszysz :-)

Ja dzis nawet prania dwa zrobilam i pokrecilam sie troszku po domku bo juz nie moglam w lozku.

reklama
Do góry