Co do listy z terminami to sie moze wstrzymajmy, mysle ze jeszcze sporo dziewczyn dolaczy, oddejdzie, terminy moga sie pozmieniac, poczekajmy jeszcze, tak mysle...
właśnie zrobiłam wstępną listę bo się gubię w lutówkach, można uzupełniać dane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Co do listy z terminami to sie moze wstrzymajmy, mysle ze jeszcze sporo dziewczyn dolaczy, oddejdzie, terminy moga sie pozmieniac, poczekajmy jeszcze, tak mysle...

Współczuję, ja przez pierwsze dwa tygodnie też pracowałam od 7 i już od 10 chciało mi się strasznie spać..na szczęście mam już wakacje więc mogę spać do obiaduNo właśnie na złość nigdzie nie mogę dostać imbru. Próbowałam wody z cytryną jak mi radzili, ale tak średnio pomagała.
Ja wstaję codzinnie o 5:00, na 7:00 do pracy i tak do 19:00, więc o drzemce nie ma mowy. Do tego pare razy dziennie zwymiotuję. Jak żyć?

we wrześniu wychodzisz za mąż? ;-) ale pięknie, napisz jaką masz suknię, albo lepiej - wrzuć nam tu jakieś foto 

kto wie czy na porodówce razem nie wylądujecie
to że płaczesz uważam za normę..taka burza hormonów jaka w nas szaleje, nic dziwnego że masz zmienny nastrój. 3maj się w końcu kiedyś musi nastać ten lepszy czas ciąży 
choć nie ukrywam że nie chciałabym być na miejscu tych ludzi
no to super że się szykuje weselicho
na pewno będziesz wyglądała bosko! Pewnie pilnuj, żeby mąż nie dopatrzył sukni przed ślubem a później czekam na fotki;-) no a ja dzisiaj wkraczam powolutku w 10 tydzień...szok ja nie wiem kiedy to zleciało, dopiero robiłam test w 4 tygodniu ;-) jutro mam wizytę i oczywiście jak o niej pomyślę to aż mi ściska żołądek, ale mam nadzieję że Groszkowy rośnie zdrowo i wszystko jest jak być powinno ;-)
z kolei w nocy obudził mnie przerażający ból głowy (łącznie ze szczęką i zatoką) i łyknęłam paracetamol. Lekkiego dnia wszystkim!