reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2015

Wiecie co mnie najbardziej denerwuje, że jestem ciągle głodna i w takim tempie się rozrastam i nie chodzi mi tu o brzuszek ciążowy masakra :/ źle się czuję bo jeszcze latem tyle nie ważyłam i jak tu na plaże wyjść? Wy też tak macie czy tylko ja jestem takim pochłaniaczem jedzenia?

ja niestety też;/ staram się pilnować, ale głód odczuwam już godzinę po jedzeniu;/

reklama
.....
tys1a
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze genetyczne!!! Musi być dobrze!! Który tydzień u Ciebie? Ja w ciąży z Zuzią tez żyłam beztrosko z dnia na dzień...po tym co się stało cała drżę o Groszka...czekamy jutro na wieści z USG:tak:

.....

u mnie 12tc, wszystko z Dzidzią ok! nt 1,1 :) wszystkie inne parametry też ok, łożysko wysoko (jestem po cc i bałam się, że będzie na bliźnie), mierzy już ponad 5cm i dziś się mocno wiercił(a) :)

Elunia, Twoja córka nie wie co mówi. Nie ma to jak brat. Z siostrami są wiecznie kłotnie o kosmetyki, ubranka, facetów. Mam dwóch braci i się cieszę :)

Ja też nie chcę znać płci :) nie będzie to dla m ie męczarnia.

Hej. JA byłam we środę u lekarza i z fasolką wszystko dobrze, rośnie tak, że nawet o 2 dni jest do przodu:-D

Co chodzi o płeć to dla mnie jest to obojętne, bo już parkę mam:-D ale ja przeczuwam, że będzie córcia i moja mama też tak mówi. Z bliźniakami od samego początku przeczuwałam że po prawej jest syn a po lewej córcia i się pozniej sprawdziło. Ja dowiedziałam się płci synka coś koło 18tyg a córcia to cały czas ukrywała to co ma miedzy nogami:-D

Czesc dziewczyny ja juz po badaniach krwii jakos minęły klimatyzacja w poczekalni dzialala wiec nie bylo mi źle. Po badaniu sok w torebce czekal. A w domku obowiązkowo śniadanko. Teraz juz oki. Wyniki po 16. A wizyta we wtorek. Mujer ja tez mam 2 braci i zgadzam sie ze to lepsze rozwiązanie niż siostra ;)

reklama
Do góry