reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

reklama
ja tez mam przepis na chłodnik, ale jakoś ostatnio w ogóle nie chce mi sie gotować :( co jest? zawsze obiad i czasmi nawet ciasto upiekłam, a teraz nie chce mi sie ::)

Mój jest kucharzem. Pracuje 2 dni po 16-18 godzin, wraca nocnym, więc czasem jest na nogach po 25 godzin :( No więc 2 dni go [prawie nie widzę, a jak już jest to śpi do 16 i je tylko coś na kolację, a drugiego dnia wolnego zazwyczaj gdzieś jedziemy i jemy jakieś frytki, pizzę czy cosik w tym stylu. A zdarza się, że i cały tydzień pracuje, to wtedy mi się nie chce już nie tylko gotować, ale i sprzątać, wychodzić ani z łóżka wstać :(

Aska K pisze:
Remeny nie przejmuj sie...jak pojechalam pierwszy raz w liceum na saksy do Niemiec -na truskawki, to dziewczyny mialy ze mnie ubaw, bo np na slome, ktora lezala miedzy truskawkami mowilam siano, nie potrafilam odroznic pola burakow od kapusty itp. hehe, panienia z miasta jezdem:) ( nawiasem mowiac do tej pory boje sie krowy np..i kury...):)

E, no to ja roślinki rozróżniam, zboża też, jeszcze do niedawna sypałam łaciną ale juz mi się zapomniało niestety. Kur i krów się nie boję. Ale botwinka mi umknęła ;) (to znaczy że to po prostu niedorośnięte buraczki czerwone? ;))

reklama
nie chce mi się gotować i od paru dni wymyślam szybkie potrawy :)
Dziś lekki obiadek :) zrobiłam placuszki z jabłkiem, jagodami i twarogiem i jogurtem :) mniam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry