• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2011

reklama
hej kobitki:)

Salsera gdzie Ty o tym lecie słyszałaś bo ja kilka dni temu pogodę oglądałam i cały czas deszcze zapowiadali. U nas się właśnie zanosi.

Kamcia Ty zawsze możesz powiedzieć ,że Ci D podskakiwał i oberwał :-D:-p

Coś mi dziś Igor marudzi, nie uśmiecha się wcale...nie wiem co mu jest:(

Jolek może pogoda paskudna. Nie wiem jak u Ciebie , ale u nas co chwilę leje, co się rozpogodzi, ja zadowolona myślę uderzymy na spacer to deszcz bleeee, ale moja Młoda dzisiaj spokojna odpukać.
Ładnie zasnęła przed chwilą, a mi pasowało by jakiś obiad ugotować, ale mi się nie chce:cool2:
A tak w ogóle to się witam :-)

Basiekkk może i pogoda. Ogólnie coś od kilku dni jest coś z ciśnieniem bo ja przeprosiłam po tylu miesiącach kawę rozpuszczalną.
Mam nadzieję,że pogoda się w końcu poprawi bo Iguś dostał od cioci śliczny komplecik taki na lato, a poza tym mam od następnego czwartku gości i fajnie by było żeby im pogoda nad morzem dopisała.

hehe jolek tak się własnie wczoraj z kumplem śmiałam :-p
a co najlepsze dzisiaj będzie sie D obcinał na 0 maszynką to będzie widać :-D

zaraz jade na zakupki i robić sąłatki ... uffff

jak myslicie ubrać dziewczynki w takie same sukienki czy w 2 różne?? :-)

Kamcia koniecznie w takie same i zrób fotki i nam pokaż <prosi ładnie>:-)
Hope leniuszek w Ciebie , ale ja się śmieje ale też tak często sama mam, że czytać to by się chciało;-)

reklama
U nas dopiero teraz nieśmiało wyjrzało słoneczko troszkę...
oj ale sobie małego dzisiaj załatwiłam...dałam mu do picia herbatkę uspokajającą z Hippa i cały dzień mi śpi...aż się boję co będzie w nocy...:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry