reklama

Maj 2011

reklama
Bra postaram się :):D

Jak na razie to jest bolesne:-D tak mnie napitala ta nieszczęsna 8 że szok. Właśnie wzięłam Ibuprom Max bo nic innego w domu nie mam na ból. Mam nadzieję,że Igorowi nic nie będzie bo karmić się będziemy pewnie około 4tej. Chyba do dentysty zawitam niezapowiedziana,bo wizytę mam dopiero 11tego:(

Witam :)

My już po chrzcinach i jestem mega dumna z naszego Skarbeńka
rofl.gif
rofl.gif

Był tak grzeczniutki, że byłam sama w szoku
shocked.gif
laugh.gif
raz chyba zapłakał
yes2.gif
w ogóle, to w pewnym momencie sobie zasnął i jak przyszło do polewania główki, to sobie smacznie spał i nawet woda Go nie obudziła
laugh.gif
laugh.gif

a tak się bałam, że będzie jeden wielki płacz
sorry2.gif

pogoda nie dopisała, ale spoko ważne, że była pogoda ducha
yes2.gif

no i w ogóle, To Mały poszedł spać o 21 i wstał o 7 z jedną pobudką o 5 na jedzonko
yes2.gif

jolek gratulacje dla małego 'dorosłego" mężczyzny:) bezbolesnego ząbkowania życzymy:tak:
bra genialny wierszyk! hahaha:) bardzo, bardzo mi się podoba pozwolisz,że również go wykorzystam:))

ewcia gratulujemy udanych chrzcin i grzecznego synusia:)

pogoda "pod psem" siedzę u teściow... nawet na spacer wyjśc nie można:( coś humoru brak, odezwę się jak wróci choć może byc bardzo cięzko. Jeszcze Mój P mnie denerwuje, czasami nienawidzę mężczyzn ( nie licząc Jasia i innych maluchów).

Bra śliczny wierszyk....
A co do chrzcin to Oskarek też był grzeczny i wpatrywał się w księdza, póki ten nie powiedziała że teraz odprawi modlitwę z egzorcyzmami... :-D chyba nie chciał żeby ten wyganiał z niego diabełki... :-D
U nas dziś cudna pogoda, w końcu przyszło lato, troszkę późno ale lepsze to niż nic, więc uciekamy dziś na dłuższy spacerek...

Witam sie po weekendowow;) Znowu nad jeziorem bylam i od srody chyba znowu jade bo juz ma byc cieplo:)

Zapomnialam to co mialam pisac :P

Jolek zycze bezbolesnego zabkowania;)

Tasiaczek my nabasen chcemy od wrzesnia ale specjalne zajecia dla niemowlat od 3 miesiaca m owia ze mozna.

Nasza tez jezi tylem i to wszystko co pamietam;)

Witam się i ja.

Ewcia
gratuluję udanych chrzcin:) Nas to czeka za dwa tygodnie i mam nadzieję że mały też będzie grzeczny.

Aina kochanie co się dzieję? Nie smutkuj proszę.. Buziol:*

Karolka
przyślij nam trochę lata:)

Karolq
zazdroszczę wypoczynku nad jeziorkiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry