reklama

Maj 2011

reklama
Ania slodziutko;)

Salseranie moge uwierzyc ze Mikolaj juz taki "stary" jest;P Jeszcze pamietam jak z brzuchem latalas i sie denerwowalas ze tyle musisz czekac;) A maly juz zaraz 2 misiace ma;P

Dziewczyny a czy ktoras wie co u Misi? Odkad urodzila to sie chyba tu nie pojawia

Ania słodko Daruś wygląda. Fajnie że spokojny był:)
Karolq czas leci. Dopiero co Salsera urodziła a już mały ma prawie dwa miesiące.

Misia się nie odzywa, Melia też zamilkła.

Nie mam na razie zbytnio czasu,żeby je podrażnić telefonami ale jak się nic nie zmieni to w przyszłym tygodniu je pomęczę i popytam co i jak.

Rozpadało się u nas i jakoś mi się zimno zrobiło:/ Muszę się ruszać i za sprzątanie wziąć a nie mam jakoś weny i w dodatku ta rewolucja w brzuchu:/

Ostatnia edycja:
Karolq, jolek - sama nie mogę uwierzyć że on tak szybko rośnie. Jak odkładałam w weekend za małe ubranka do innej szafki to się prawie poryczałam że mój mały syneczek tak rośnie. Z drugiej strony rośnie i jest coraz mądrzejszy i coraz więcej radosci nam daje uśmiechami i gadaniem. Czas szybko leci, dopiero brzuszki nam rosły a tu już Igorkowi zęby idą:)

A u mnie właśnie słonko wychodzi, może nie będzie padało jak pojedziemy do lekarza - autobusem bo auto w warsztacie - jak nam na przeglądzie powiedzieli co jest do wymiany i ile nas to wyniesie to można z krzesła paść, ale co zrobić. Prędzej czy później by trzeba było to naprawić więc lepiej mieć to z głowy. A serwis sprawdzony więc raczej nas w konia nie robią. Auto i dziecko to zdecydowanie dwie skarbonki, tylko dziecko się chociaż uśmiechnie, a auto nie zacznie pyskować.

bra wierszyk rewelacyjny:-D:-D
86ania86, ewcia gratuluję grzecznych bobasków na chrzcie. Mój też był grzeczny,bo w zasadzie całą mszę prawie przespał;-)Nie chwaliłam się wam wcześniej,ale synuś dostał od chrzestnej taki album, o taki-> 51961101593KS.jpg i powiem wam,że jest na prawdę cudny. Dużo ciekawych informacji się wpisuje,zdjęcia wkleja, a w dodatku są przepiękne fotki bobasków. Ostatnio szukałam coś na temat znaku zodiaku małego brzdąca i znalazłam coś fajnego na temat małych "byczków":-D Poczytajcie Dziecko a znak zodiaku - Kobieta i dziecko - co powinna wiedzieć każda mama - porady dotyczące wychowywania dzieci, informacje i wiadomości - Dziennik.pl
Ja wydrukowałam i wkleiłam do albumu:tak:

A co do kciuków,mój to już chyba złoty medal osiągnął w ssaniu kciuka. Ostatnio odkrył też inne paluszki:-) Ale to podobno też normalne na tym etapie rozwoju-kolejna mądrość z literatury szpitalnej. Także spokojnie dziewczyny:blink:

My wczoraj byliśmy z małym u moich rodziców. Mały był grzeczny,pogadał trochę i pospał,ale w nocy był niespokojny.Nie wiem-być może nadmiar wrażeń?:confused:

Persefona śliczny album, sama chcę kupić coś takiego Igorowi na chrzciny. Co do horoskopu to się nie zgodzę... sama jestem byczkiem ,kiedyś byłam mała i dobra połowa z tego się nie sprawdza.

jolek ja wiem,że to nieprawda,bo zazwyczaj to są bzdury,ale można się pośmiać....:-) Mój M też jest byk,więc u niego też połowa odpada;-)A co do albumu,to polecam ten. Gabi dostała kiedyś inny,ale chowa się przy tym.

Kamcia - to też jesteś waga? Chciałam tez o sobie poczytać i się posmiac ale jakiś wybrakowany ten horoskop;)

bra - zapomniałam napisać że wierszyk super. My idziemy w twórczość wokalną, najlepsze na marudzenie są piosenki własnej produkcji, idealnie gdy są razem z układem choreograficznym.

reklama
salsera tak jestem waga.. i mój też waga :-D hehe
a wagi nie ma :-p i nie ma o czym poczytać .. wogóle jakoś nie po kolei ten horoskop :sorry2::-D

wogóle jak ten czas zapiernicza... już mamy sierpień....
kiedy to zleciało:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry