persefona
Fanka BB :)
Witam się i ja 
Moj M walki nie oglądał,bo był tak padnięty,że o 22:00 odleciał.Za to ja nie mogłam spać i oglądałam The Voice of Poland, potem "Huśtawkę" (masakra
-zdradliwy mąż,dwójka dzieci i dwie baby...ehhh), a potem jeszcze końcówkę Word Trade Center...ehhh...Tak się przejęłam,że już w ogóle nie mogłam zasnąć. Poza tym młody budził się z płaczem...te zęby.... Zasnęłam koło 2:00, a wstałam już po 6:00,bo mały zwalił mega 4-dniową kupę...i koniec już spania było...
jolek mój dzisiaj też do pracy pojechał,bo jakąś awarię mieli...i też praktycznie tylko w nocy w domu był przez ten tydzień...
więc znam ten ból. A w ogóle się wkurzyłam,bo mieliśmy dziś się wybrać na większe zakupy do większego miasta...a tu doopa...
bra zdróweczka życze
Hope buziak spóźniony dla Jagódki
Moj M walki nie oglądał,bo był tak padnięty,że o 22:00 odleciał.Za to ja nie mogłam spać i oglądałam The Voice of Poland, potem "Huśtawkę" (masakra
-zdradliwy mąż,dwójka dzieci i dwie baby...ehhh), a potem jeszcze końcówkę Word Trade Center...ehhh...Tak się przejęłam,że już w ogóle nie mogłam zasnąć. Poza tym młody budził się z płaczem...te zęby.... Zasnęłam koło 2:00, a wstałam już po 6:00,bo mały zwalił mega 4-dniową kupę...i koniec już spania było...jolek mój dzisiaj też do pracy pojechał,bo jakąś awarię mieli...i też praktycznie tylko w nocy w domu był przez ten tydzień...
więc znam ten ból. A w ogóle się wkurzyłam,bo mieliśmy dziś się wybrać na większe zakupy do większego miasta...a tu doopa...
bra zdróweczka życze

Hope buziak spóźniony dla Jagódki
tyle że po niemiecku..

i teraz musimy coś wykombinować bo ta nowa po która byliśmy to nawet tu nie wejdzie 

tak się dziewczyna rozgadała, uśmiechy puszczała, w ogóle achy i ochy:-), Większość dnia spędziliśmy na dworze była taka piękna pogoda