reklama

Maj 2011

I ja się witam wieczornie:)

Pogoda dziś super. Do Gdańska wybraliśmy się Szybką Koleją Miejską bo chwilowo mamy unieruchomione auto...ale młody był zachwycony ..wniebowzięty ...:) " Teść" zachwycony z odwiedzin bo spodziewał się tylko M. W drodze powrotnej już jak wysiedliśmy w Gdyni dorwała nas burza i w połowie drogi do domu deszcz. Młody już śpi. Pierwszy raz od czterech dni zasnął po kąpieli i jedzeniu. Chyba nadmiar wrażeń i te nowe twarze w SKM go wykończyły.

reklama
to my też się powitamy:)
na początek-bra dużo zdrówka, jolek odetkania noska dla Igorito,jolkaa gratulacje 1 kiełka

u nas nudy;) byliśmy u kolegi (fotki na fotkach:D) junior dał nieco popalić, pokazał całą skalę głosu, widać nie lubi codziennie się popisywać grzecznościa(w sobote czarował rodzinkę).Jak wrócił do domku po 3 godzinach to padł:)

ciekawe kiedy wróci to normalne spanie- czyli 7-8godzin.. bo na razie od tygodnia to max 4,5 jednym ciągiem w nocy.No ale to pewnie ten skok rozwojowy.Nie pierwszy i nie ostatni:)

Bra zdrówka!
Jolka gratuluję ząbka!

A mój syneczek odpukać juz nie placze w gondoli na spacerach, mam nadzieję, ża tak już zostanie. Poza tym dzisiaj na widok każdego oprócz mamy i babci wpadal w płacz, nie wiem co go ugryzło. A i teraz tylko karmimy na leżąco bo inaczej Oliwierek nie chce. ja juz za nim nie nadążam hihi. Ach te skoki rozwojowe:)

reklama
Bra duzo zdrowka

jolkaa gratulujemy zabka

persefona gratulacje dla 4miesieczniaka;)

A my caly weekend na winobraniu ludzi ful wczoraj to 3 godziny z mala na rekach bo w wozku niechciala jechac;/ spiaca byla a zasnela dopiero przy kapieli masakra.

Z M stwierdzilismy ze chyba w alkoholizm wpadniemy bo jak cos sobie wypijemy na wieczor mla ladnie daje nam sie wyspac a dzisiaj to byla jakas masakra normlanie jestem tak padnieta ze nie wyraiam;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry