reklama

Maj 2011

reklama
W naszych szkołach szkolny dentysta nie istnieje od ponad 10 lat i bardzo dobrze, bo to pomyłka była i koszmar z dzieciństwa. Mam dentystkę, która jest bardzo wyrozumiała, ma fantastyczne podejście do dzieci a jeszcze lepsze do panikarzy, przyjmie z bólem całą dobę i co by o niej kto nie powiedział, nie zmienię ;-)

Futrzaku pisz, o tam się dzieje u was.

Proszę, żeby u nikogo już się nic nie działo :-(

Nas póki co choroby pomijają, okna otwarte całą dobę, spacery codziennie, cycusiowe jedzenie, lekkie ubranie, może dzięki temu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maja i Karolka sto buziakow dla dzidziusiow!!!

Biedny nasz Filipek!!! Tyle sie nacierpi. nie moge tego przebolec. oby tylko to cewnikowanie pomoglo na dluzej a ta biopsja jesli bedzie zeby dala lekarzom widze jak Slonko wyleczyc;-(

karolka a nie mozesz na czarno?? ja z vi dorabiałam i to u mnie w sklepie i mi [płaciła na reke :-)
futrzaczku współczuję:*
marzena:-D:-D:-D rozumiem tesciowa:-p
futrzaczku:szok::-(:-(:-( tez sie poryczałam jak to przeczytałam...

matusia współczuję takiej wisyty u dentysty :baffled:

no i kurier był wczoraj o 23.. wkońcu mam fotelik nowy do karmienia bo ten co mam to już przeżytek ale rozpakuję go na nowej chacie bo na 3 dni się już nie opłaca rozkładać...
a ciuchy super przyszły

Ostatnia edycja:
Witam się i ja,
u nas zimno i czarne chmurzyska idą-pewnie będzie padać...A ja znowu pranie mam...

karolka,Maja buziaczki dla waszych pociech...
Futrzaczku no ten dentysta to kurde pewnie stary zrzędziały kawaler,zazdrosny o czyjeś potomstwo! Konowal jeden! aha i zdrówka życzę
Noga nadal boli,ale zaczynam lepiej chodzić...to tyle o mnie...Lecę gotować dynię młodemu...papaptki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Serniczek mam na dzisiaj a'la ptasie mleczko :) Aż bym spróbowała ale niestety zrobiony w tortownicy :(
Lecę chatę ogarniać bo ostatnie dni to mega marudzenie Mikołaja, więc zarosła kurzem. Mąż zajmuje się klumkrami co na wierzchu zostawiam ale kurze to muszę wytrzeć ja. I pranie czeka. I prasowanie. I obiad do zrobienia. I włosy muszę umyć...

reklama
bra szczerze to Ci powiem ze nie wiem co się dzieje...
boli mnie głowa od kilku dni tak jakby kuło coś w środku , mam nudności (to nie ciąża:-p )
boli mnie macica tak dziwnie i jelita (ale nie mam grypy jelitowej bo ani biegunki ani wymiotów)
no i bolą mnie całe barki....
i to ucho , migdał i oczy:confused2:

sypię się na starość:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry