reklama

Maj 2011

Witajcie,
u nas też pochmurno i zimno dzisiaj...Ja cały czas zasmarkana, Gabi lepsza, a mlody to chyba calkiem zdrowy. Tylko nadal ma tą dziwną wysypkę,więc chyba dziś wezwiemy na wizytę lekarza po południu.
basiekkk,ypra gratuluję zakupów
Matusia mi też się marzą takie zakupy w Poznaniu i mojego M próbuję wyciągnąć. A skąd jesteś? Bo ja też wielkopolska :)
jolek mam nadzieję,że szef jest wyrozumiały i zaproponuje najlepsze rozwiązanie dla was
salsera też tak mam-jak coś upatrzę,to mega się napalam i zazwyczaj wracam po tę rzecz.Tylko nie zawsze jest ;)
karolka gratuluję kursu.Ja od października też będę się dalej edukować :)
lepi mam nadzieję,że wszystko się uda i niania się sprawdzi
aina twój wielki dzień tuż tuż :) Trzymam kciuki za powodzenie calej akcji ślubnej :) I nie stresuj się :)
Powodzenia na szczepieniach!
Aha i Alex, Ypra, Basiekk buziaki dla dzieciaczków i skończonych kolejnych miesięcy :*

reklama
Dziękuje za buziaki dla Klusi.
Witam się
U nas słoneczko przebija się przez chmurki, także pewnie spacer zaliczymy.
Ja właśnie kończę obiad, potem muszę zawieźć go na budowę, a potem mam luz :-)
ypra, Alex - buziaki dla Krzysia i Oliwierka

salsera, liczę na zdjęcia butków na zakupowym ;) A Miki to cwaniaczek, wie co lubi i Ci to okazuje.
Alex, Ypra, Basiekk,buziaczki dla dzieciaczków.
persefona, ja z Międzychodu. Jesteśmy z aniap sąsiadkami, a poznałyśmy się tutaj. Fajnie, co?
ypra, mniam powidła. U nas na takiej wiosce niedaleko jest coroczne smażenie powideł i kupiłam sobie trochę tam. Wysmażyli tonę powideł, takie mają powodzenie.

Nie czytałam jeszcze co u Bubbles, ale aż się boję zajrzeć po Waszych komentarzach.

hej my juz rozpakowani nie nadrabiam bo wpadłam na chwile
chcialam zobaczyc co u bubbles :-(

a teraz zmykam bo D ma urodziny i musze jeszcze porobic
buziaki dla was :* 4
aha dzieci mi sie ładnie zaklimatyzowa ły w nowym domku na szczescie

Kamcia udanej imprezki. Wszystkiego najlepszego dla D.:) Czekamy na fotki nowej chatki:)

u nas pada. Igorito marudny, właśnie zasnął. M dziś z pracy do pracy więc sami jesteśmy...ech

reklama
U nas dziś też dzień koszmarek. Ranek jak się patrzy ale potem tylko gorzej. Od 12 purchawka nie spała, nie mam już siły do niej. W końcu po płaczach, krzykach i 5-minutowym drzemianiu wyszłam w chuście do sklepu. Śpi. Trochę za późno, zaraz kąpiel :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry