reklama

Maj 2011

reklama
A u nas nawet pogody trochę dzisiaj.

Ale ja się kijowo czuję. @ nadciąga chyba :( Wczoraj mi jakieś gęste gluty leciały a dzisiaj już podbrzusze rąbie i krzyż. A było taaak pięknie bez :(((

Też jak tu wchodzę to zawsze najpierw na wizyty, sprawdzić co u Bubbles. I wierzę że wszystko się dobrze skończy.

A teraz idę szukać gąsienicy bo nam uciekła... Paula znalazła na budowie i zabrałyśmy do domu bo wyglądała jakby już się miała w poczwarkę zmieniać i chciałam, żeby dziecko mogła sobie obserwować przemianę. A tu niespodzianka bo gąsienica ożyła w cieple i zapiernicza mi po kuchni :)

Witajcie,
wreszcie chwila dla mnie - M jeszcze w pracy, Zochna śpi.
Hope - współczuję, znam ten ból, gdy dziecko nie może zasnąć w ciągu dnia:baffled:

lecę przeczytać o Filipku, bo po komentarzach widzę, że chyba nieciekawie:-(

Witajcie
Moja kluska też dzisiaj mega marudna:baffled: także Hope, Joluś przybijam Wam piątki. Spała cały dzień tylko godzinkę. Wieczorna chusta też ją uspokoiła, połaziłyśmy chwilę, pogapiła się na drzewa i uspokoiła się, ale za to po kąpieli zasnęła bez najmniejszego problemu. Wymęczyła mnie dzisiaj na maksa więc zaraz uciekam pod prysznic i do łóżka.

basiek, ypra buziaki dla maluszków!!

Oj i ja uciekam czytac co u Filipka bo widzę,że coś nie tak:-(
Ja dzisiaj byłam załatwiać chrzest ale nic nie załatwiłam bo chcą zaświadczeń od chrzestnych. a tak na marginesie ile dawałyście ksiedzu za chrzest bo ja nie wiem ile powinnam dac??

Joluś - Zaraz na pewno zaśnie, moja też pogadała w łóżeczku , chichrała się, jak zaczęła kwękać dałam smoka, pogłaskałam i o dziwo zasnęła bez szemrania, a w ciągu dnia zmęczona okrutnie, a każda próba odłożenia do łóżeczka kończyła się płaczem ogromnym. Najgorsze, że na rękach też był płacz:baffled:
A musiałybyście zobaczyć jak odłożyłam kluskę, żeby zawiązać chustę:-D sama się do tej pory z siebie śmieje, bo żeby nie płakała musiałam śpiewać i tańczyć nad łóżeczkiem i w międzyczasie wiązać chustę:-D, a mąż akurat wrócił z pracy - wyobraźcie sobie jego minę :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry