• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Witam się wpadłam tylko na Filipkowy wątek

Będzie dobrze musi być!!!!
I to będzie moje hasło dnia codziennego!

Zmykaam do roboty buzie:****

Hej Słoneczka
Ja padłam wczoraj, brzuch mnie bolał z nerwów i Martysia wybudzała się co pół godzinki. Ale dzisiaj przeczytałam i jestem skołowana. Jakoś też nie mam nastroju do pisania.
Ale muszę napisać to:
Majeczko- ja też byłam przekonana, że już po plamce, fucker ;/. Mam nadzieję, że ta dobra Pani dermatolog pomoże. Trzymam mocno kciuki , a Polinkę i Ciebie ściskam*
Gaguś - gratki dla Stasia chodzenia przy pchaczu, dupinkę buziam, super, że żelazo w normie. Mam nadzieję, że wózek jak najszybciej zreperują i oczywiście gratki ZEN zębuszka*
Gagacio dla Frania kochanego również gratki, bo też nie pamiętam czy gratkowałam
Bra wiem o czym mówisz z tymi woreczkami, też mieliśmy z nimi problem, ja w końcu złapałam siuśki wprost do pojemniczka, tata rozśmieszał malutką a ja czatowałam z pojemniczkiem.

Witajcie bbaby,

gag - rozumiem rozterki z odstawianiem, mnie też to niebawem czeka - od jakiegoś tygodnia karmimy się już tylko nad ranem, ale żal mi kończyć, bo uwielbiam jak mój mały koteczek taki śpiący się we mnie wtula... no i wygodne to jest. Ale do końca marca laktacja musi się u mnie skończyć, bo z początkiem kwietnia dostanę blokadę w nadgarstek. No i musiałam oddać laktator, a ręcznie jakby co, nie umiem odciągać, nawet trochę:baffled:

maju - też myślałam, że już po problemie
bra - udało się złapać siuśki?? My jeszcze moczu nie badaliśmy, bo nie było potrzeby. A póki co na nocnik tylko raz nam się udało zrobić, więc też byłby kłopot.

agacio, gag - gratuluję zęboli:-)

U mnie w pracy dziś "świeże powietrze" - kota nie ma ;)

hej kochane moje :)

nocka do przeżycia, ale maluch marudny od rana. bidulce górce jedynki idą i musza jej dokuczac w przeciwieństwie do tego dolnego ząbka :( obudziła sie o 6 i od tego czasu spała juz 3 razy... ciągle przytulaski, cycuś. nie chce mi jeść, naprawdę je bardzo mało, dzis ma już wyczuwalne żeberka ;( daję jej duzo wody i chyba będe karmić małymi ilościami ale częściej, nawet co godzinke by chociaż po łyżeczce kaszki zjadała. z tego wszystkiego dalej jestem w pidżamie, ale podłogi pomyte, a jak ;)))

siuśków nie udało sie zlapać i stawiałam ją boso na podłodze i nóżkami w wodzie i nic... ani kropelki. poszukam, czy można gdzies je zawieźć do badania jutro. będzie już M to nie będzie problemu.

Bra biedny Lenonek się meczy, ucałuj królewnę. Jaś po trzydniówce, nie jadł tylko cyca, nic innego nie mogłam w niego w musić, po 3 dniach mu przeszło.
Gag gratuluję ZENząbkowania:-)zdolniacha chodzi już przy pchaczu!!! cudnie:) Mam nadzieje,że wózek będzie jak najszybciej naprawiony.
Agacio piątka dla Franka z okazji ząbka:-)
Ania a w pracy wporządku? Jak będziesz miala chwilkę to napisz:-)

słonko świeci, jak Jaś wstanie to pojdziemy na jakiś spacer, staram się posprzątać, ale jakoś nie mam weny na to. P żeberka sobie wymyślił, mówisz i masz mój męzu, będą żeberka...

Hej kochane. Mało dziś spałem..ale to nieważne.Myślami jestem dziś z Bubbles i Filipkiem.

M dziś w domu więc dzień taki rozwalony. Już mnie wkurza że ostatnio co chwila ma wolne, bo za siedzenie w domu nikt mu nie płaci:/

Ania no w końcu bo miałam Cię dziś do porządku przywołać telefonem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry