reklama

Maj 2011

Cześć babeczki, nie chorować mi tam, bo znowu pozarażacie pół forum, a ja jeszcze z gilem i kaszlem walczę po 3 tygodniach choroby :sorry:

Faktycznie przydałoby się ocieplenie bo w moim płaszczyku między guzikami robią się wrota :zawstydzona/y:

Wy mi tu nie opowiadajcie o strasznych chłopakach i dziewczynach naszych dorastających dzieci, bo mnie to czeka już całkiem niedługo :wściekła/y: 11 letnia pannica, która pozjadała wszystkie rozumy mi rośnie. Tylko patrzeć jak biustu dostanie :szok:

reklama
Pytałam się TZ co myśli o narzeczonych córek, mówi, że ma zestaw odpowiednich narzędzi i duże schody co by z nich długo lecieli :-D

Ostatnia edycja:
Jolek bo od gonienia chłopaków jest ojciec a od gonienia dziewczyn jest teściowa :-D:-p
Ja będę tym dobrym policjantem :-p

Ewcia witaj wśród żywych!

Hej Kobietki,

tak Was sobie podczytuję ostatnio (z czego i tak mało łapie ;\) i jakoś tak dopiero teraz naszło mnie na pisanie.

W końcu mnie dopadło :( jakieś choróbsko :( gardło zawalone, że ledwo mówię, wszystko boli i do tego moja Mała spać mi nie daje tak kopie... przynajmniej wiem, że ktoś o mnie pamięta :)

W dodatku ja już w ogóle nie wchodzę w swoje ciuchy sprzed ciąży ;( tylko w maminych ciuchach urzęduję, a przeważnie tylko leginsy i koszule zarzucę dla wygody i tyle...
Może na wieczór w odp wątek fotosa wrzucę.

reklama
Jolek- co tu dużo mówić:-p
Jestem szczęśliwa:-D:-D:-D

Kamcia przekazała Wam wiad. więc już wiecie, że ubytku nie ma:-)
a w środę na wizycie doktorek pomału kazał odstawiać leki:tak:

Mikołaj szaleje i nic więcej do szczęścia mi nie trzeba:-)

Hope-
powitać :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry