reklama

Maj 2011

reklama
Ja tez więcej Was czytam niz pisze brak mi energi a w domu remąt i troche sie boje facet zaczoł malować sufity i smierdzi !okna pootwierane ale i tak czuć mam nadzieje ze nie zaszkodze dzieciaczkowi.U nas tez piekna pogoda wczoraj było 12 stopni i cały dzień słonko pieknie góry oswietlało ,dzisiaj z rana padało a teraz tez pięknie .

U nas też piękne słoneczko świeci ale co z tego jak minus na termometrze.

Dziewczyny czy ciężarna może pić smectę??? co polecacie na biegunkę

Hey Laseczki:) Niestety nie dotarłam na badania,żołądek dokucza mniej ale zawroty głowy dalej mam. Ale wyjaśniło się niedawno od czego to może być. Rano M i psiaczek mieli rozwolninko, więc wychodzi na to że albo jakiegoś wira załapaliśmy albo kiełbaska nam zaszkodziła:( Ogólnie to zamierzam dziś spędzić dzionek w łóżku bo nie mam siły na nic :/

oj zdrówka życzę

ewcia witaj wkońccu;-)

a mi się dzisiaj śniło ze miałam synka , był upał na maxa a moja mama mi wciskała polarowe ciuchy a ja się wściekałam ze chcę body w żyrafę mu założyć:eek::-D
i później biegłam gdzieś na autobus:-D
chyba soię naczytałam o tych waszych grubych ciuszkach i teraz mi się śnią po nocach:-p

Jolek zdrówka życzę, co do smekty wątpię ale zapytaj w aptece, jak nie to gorzka czekolada może pomóc i jagody.
Adeczka trzymam kciuki
Ewcia gratuluję dobrych wieści
Hope nie strasz mnie ja nie mam 9 miesięcy bo we wrześniu wychodzę za mąż

Jestem wkurzona od rana przez błąd mojej szefowej wypłacili mi kasę tylko za tydzień i na resztę muszę czekać miesiąc a rachunki muszę zapłacić teraz. I hasło ale to nie nasza wina że twoja szefowa się pomyliła my przelewy tylko raz w miesiącu robimy. Kuźwa a co to moja wina, że baba liczyć nie umie.

Jolek duzo zdrowka dla Ciebie:-)
Ewcia ciesze sie razem z Toba z tak wspanialych informacji:-) teraz bedzie juz tylko lepiej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry