reklama

Maj 2011

Kurcze adeczka to faktycznie podejście średnie mają. Ty się jutro dowiedz wszystkiego dokładnie. A może leki dopiero po paru dniach zaczną działać?? Jak to było w pierwszej ciąży, od razu poprawę czułaś???

reklama
Kurde... Polska... Adeczka musi być dobrze. My tu jesteśmy z Tobą :happy:

Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej, którą polecił mi Mój ginek. Babeczka prze sympatyczna, zarezerwowałam sobie u niej termin już a spotkanie mamy mieć na przełomie marca i kwietnia :happy:

adeczka- też czytałam już M jak mama to co pisała Jolek i te trendy to chodzi o to że po urodzeniu dziecko powinno być jak najdłużej przy mamie bez odbierania na żadne ważenie mierzenie , że skalę Appgar powinno się ustalać na brzuszku u mamy , że szycie krocza może poczekać itp itd bo chodzi o to aby ten pierwszy kontakt skóra w skórę był najdłuższy :-)
Jolek- kochana nie myli mnie pamięć o coś takiego chodziło bo ja to czytałam na początku miesiąca

Cześć Kochane:-D

Mam taki zapier.l że nie mam kiedy usiąść!! nORMALNIE ZAŁAMAĆSIĘ IDZIE
Powiem Wam że szpital to nie fajne miesce ale jak sie tam odpoczywa-POEZJA
Niedawno wróciłam do domu i już padam na pysk a tu tyle rzeczy...

No to kapa okazuje się że mój lokator robi gry komputerowe, i namiętnie w nie gra i teraz mój P jest w siódmym niebie bo ma z kim pograć a ja już mam dosyć słuchania tej ich gadaniny, mimo że znam bardzo dobrze angielski mało z tego rozumiem, ale tyle samo bym rozumiała gdyby gadali po polsku więc pocieszam się że to bynajmniej nie problem językowy.
P mi kupił przepyszne truskawki, szkoda że tak mało.

Kurde... Polska... Adeczka musi być dobrze. My tu jesteśmy z Tobą :happy:

Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej, którą polecił mi Mój ginek. Babeczka prze sympatyczna, zarezerwowałam sobie u niej termin już a spotkanie mamy mieć na przełomie marca i kwietnia :happy:
misia adecza jest w UK a nie w polsce;-)

Adeczkla no przyjeli Cie jakby nic się nie działo.. yhh no ale skądś to znam:dry:

a ja już pisałam na samopoczuciu że na zęba nie wyrabiam..
dzisja D był w pracy , mała dostała gorączkę cały dzień nic nie chciała jeść o 7 rano mleczko tylko i później zupkę o 17 dopiero.. dałam jej calpol dobrze że znajomi u mnie byli bo kupel mnie podwiózł do apteki
no i siedzieli tak z nami dwiema marudnymi prawie do 20 az mój wrócił z pracy ... a przyszli ledwo po obiedzie:-p
prynajmniej się nie nudziłam a mała ąż tak nie marudziła bo nie miała tylko mnie , ale też z nimi sie troszkę bawiła
więc się nie umęczyłam.. chyba jej ząbek idzie kolejny:sorry2:

reklama
Marzenka- kochana daj namiary na te winko bezalkoholowe i powiedz jak smakuję? :tak: fajniutko z tym wyjazdem do Zakopanego ale to odrabianie za kierowcę już trochę mniej miłe ;-):-pwiem coś o tym ja teraz non stop jestem kierowcą:sorry2: ale co tam odbijemy sobie nie długo hihihihi :-)

Tutaj link do strony (ja też dziękuję tu którejś z Was co namiary dawała dawno temu)
Strona główna - Wina bezalkoholowe.pl

Zamówiłam sobie 3 sztuki różne i zobaczymy. Jutro ma kurier być. Ale otwieram toto dopiero na wyjeździe tak więc wrażenia smakowe opiszę za tydzień :D Ale też jestem bardzo ciekawa. Mój A się śmieje, że soki są dużo tańsze a pewnie smak podobny... :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry