ypra
Fanka BB :)
Witajcie,
mąż mi sie rozchorował - katar, gorączka itp. Mnie łep pęka i gardło boli. Nawet nie wiem gdzie się tak załatwiliśmy
Może teściowa w weekend przywiozła
Mężulek pojechał do lekarza, a ja przynajmniej mogłam nadrobić zaległości.
U mnie ze spaniem, ubraniem i stopami podobnie. Cieszyłam się, że przynajmniej cieplej (ok. 0), a tu niespodzianka - zarazki też je lubią :-(
Adeczka - trzymaj się, wierzę, że zostaniecie w dwupaku do czasu właściwego rozwiązania.
Salsera - gratuluję udanego wyjazdu, super fotki :-)
Poziomki - nie spieszcie się do szpitala! A w domu nie przesadzać ze sprzątaniem! ;-)
mąż mi sie rozchorował - katar, gorączka itp. Mnie łep pęka i gardło boli. Nawet nie wiem gdzie się tak załatwiliśmy
Może teściowa w weekend przywiozła
Mężulek pojechał do lekarza, a ja przynajmniej mogłam nadrobić zaległości.
U mnie ze spaniem, ubraniem i stopami podobnie. Cieszyłam się, że przynajmniej cieplej (ok. 0), a tu niespodzianka - zarazki też je lubią :-(
Adeczka - trzymaj się, wierzę, że zostaniecie w dwupaku do czasu właściwego rozwiązania.
Salsera - gratuluję udanego wyjazdu, super fotki :-)
Poziomki - nie spieszcie się do szpitala! A w domu nie przesadzać ze sprzątaniem! ;-)
a ten oczywiście cierpliwie tłumaczył,że za wcześnie jeszcze z miesiąc, bo będzie junior jak on taką małpką w inkubatorze(mąż urodził się 2 miesiące przed terminem i ponoć miał włoski na całym ciele).Ale rano po wizycie masażysty mi już lepiej, nic mnie nie boli i jakoś mi lżej.
napewno będziesz zadowolona i trud się opłaci, a humorek też poprawi.Co do okien-to zależy , ile chcecie mieszkać dalej, jakie to obciążenie finansowe dla Was, ale my mamy drewniane i to jest dobry wybór.Ale to tylko okna, nie ma co szaleć jak z kasą krucho.