Żelka
Fanka BB :)
Ja na katar używam właśnie sól morska, ale to po to żeby nawilżyć śluzówkę i ułatwić hm wysmarkanie. Lekarz polecił mi bezpieczne dla ciężarnych i dzieciaczków krople: Euphorbium, na mnie działają rewelacyjnie więc polecam 
jolek27 niektórym ludziom łatwiej jest pozostać w sferze rozwoju nastolatki (dziecka), niż uświadomić sobie swoją dorosłość i przejąć odpowiedzialność za swoje życie, w dzisiejszych czasach nawet jest to bardzo częste, niestety. Nie denerwuj się koleżanką, może wyślij ja do jakiegoś specjalisty, albo zakup jej pod choinkę jakiś poradnik, "Jak zostać odpowiedzialna 30latką?
"
jolek27 niektórym ludziom łatwiej jest pozostać w sferze rozwoju nastolatki (dziecka), niż uświadomić sobie swoją dorosłość i przejąć odpowiedzialność za swoje życie, w dzisiejszych czasach nawet jest to bardzo częste, niestety. Nie denerwuj się koleżanką, może wyślij ja do jakiegoś specjalisty, albo zakup jej pod choinkę jakiś poradnik, "Jak zostać odpowiedzialna 30latką?
"
cieszę się że doszłaś do porozumienia ze swoim mężem ja zawsze uważam że rozmowa to podstawa w związku! :-)
chora sytuacja bo widać że źle jej nie jest więc wydaje mi się że albo musiałaby dostać od życia porządnego kopniaka na otrzęsiny albo ktoś życzliwy musiałby wprost wygarnąć jej zachowanie bo inaczej nic z tego nie będzie.Ale Ty kochana angażuj się w to na tyle na ile jesteś w stanie bez zbędnych stresów i nie przyjemności bo to teraz dla Ciebie nie wskazane.
a jak tylko będę miała gdzieś możliwość to zajrzę .:-)