Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Albo może raczej mam humor do d*** więc dlatego dzień też kiepski. Pogoda beznadziejna. Najpierw nasypało śniegu pół metra a dzisiaj leje deszcz. No tragedia dosłownie - nienawidzę deszczu w zimie! Ciemno, buro i ponuro. Spać mi się dzisiaj chce cały dzień. Mój A mnie dzisiaj zdołował bo zostawił skarpetki w pokoju i takie tam. Sklep w którym kupiłam kolejne koraliki dzisiaj dopiero napisał że wysłał czyli dojdą najwcześniej jutro a ja już bym podłubała
Zresztą zdarzało się, że komentowała, że jej się coś tam w ubraniu małej nie podoba. Ona nie rozumie, że ja nie lubię stroić dziecka do piaskownicy w sukieneczki z koronkami i są zgrzyty jak umawiamy się np. w lecie, że Paulę podrzucimy żeby się pobawiły. Plan jest taki, że idą na plac zabaw ale teściowa np. potem marudzi, że nie daliśmy czegoś ładniejszego do ubrania bo ona z nią jeszcze do kościoła poszła. Ostatecznie zawozimy dziecko z reklamówką ubrań i niech sobie ją przebiera jak lalkę.
ja to bym taką teściową chyba pokroiła;-)

i później zje więcej