reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
oj biedulka..
napisz co się stało...
może jakoś pomożemy..
jak nie chcesz tu pisac to możesz tam;-)
wiesz że zawsze lepiej się wygadać niż tłumić w sobie..
buziak dla Ciebie

czesc majóweczki... ja tylko na chwilke... tak wam współczułam jak pisałyscie o jesiennych zachoroowaniach a z drugiej strony cieszyłam sie ze mnie to omineło a tu... jak dopadło to niemoge sobie poradzic i męcze sie i męcze.... kaszel, temperatura, katar, bół głowy..... i tak cała rodzinka :( pozatym nadal nie wiemy co w brzusiu siedzi a tak bym chciała.... wiec kobitki moje kochane.... zdrówka....

Dziękuje Wam dziewczyny :* wstało moje drugie maleństwo i nie mam jak teraz za bardzo pisać ale potem zbiorę wszystkie swoje myśli i napiszę "Tam"

futrzaczku czekamy w pogotowiu... Buziak

3dith witam i o zdrowie już nie pytam:-) trzymaj się kochana... U mnie mojego M dopadł jakiś wirus i modle się,żebym i ja nie załapała.

futrzaczku to ja "tam" będę czekać:-D
a teraz idz do maleństwa,.. moja słodko śpi.. zaraz bedzie obiadek... hihih
jolek tak ją wycałowałyśmy ze uciekła.. hehehe

3dith dawno |Cię tu nie było..
zdrówka życze

reklama
Mam nadzieję że nie wystraszyłyśmy tym obcałowywanie futrzaczka,że faktycznie młody wstał i musiała uciekać ;-)

Do góry