reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
ja uciekam.....zaraz pewnie obudzi się z krzykiem wygłodniały "cycuś mamusi", więc muszę byc w gotowości :-) do jutra

edit: hmmmm.....prawie 0.30 - czyżby strajk głodowy????

Ostatnia edycja:
witam! ale szarówa za oknem :-(

u nas dobre wieści z rana - była koopa i to bez czopka, więc luzik :cool:

witam,
jakos ostatnio nie ma humoru i nie chce Was zarażać pesymizmem.
Za oknem okropnie, az sie nic nie chce.
miłego dnia

Hej,
U nas tez brzydko rano o 8 bylismy na rehabilitacji i sie bardzo ciesze bo juz jest badzo dobrze glowka sie wyprostowala i teraz bedziemy chodzic raz w miesiacu ;)
Mnie dalej zoladek boli boze co mnie zlapalo moze to jakis wirus? Bo zaczelo sie grypa zoladkowa w piatek a zoladek mnie dalej dzis boli ale juz duzo mnie cale szczescie bo juz mnie wrzodami straszyli a ja zaraz sobie wkrecam choroby ehh ja to jestem...

KAmcia ja to nie przepadam za galaretką więc nawet kawałka bym im nie zjadła.:-p Lecę zaraz na poszukiwania tego smerfa w torebce :tak:

Aina co się dzieje??

Gag
no to super wieści z rana

Aguś a może popij sobie miętówkę. Fajnie,że rehabilitacja dała efekty :tak:

U nas też szaro ale lecę na szoping zaraz.

reklama
kamcia jak tyle bb cioteczek jest zaangażowanych w szukanie galaretki to ciasto napewno będzie super, a dzieciaczkom bedzzie smakować:-) powodzenia kuchareczko:-)

Aina współczujebraku humoru:-( napewno cie to nie pocieszy ale ja tez ostatnio jakieś dolki mam:-( echhh... buziol kochana:*

Agnieszka dużo zdrówka dla Ciebie:*

a my po weekendzie całym w rozjazdach i pełnym domu dzis odpoczywamy;-) mały uczcił to spańskeim od 22 do 10 z małymi pobudkami na cyca;-)

Do góry