reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam sie po dluuuugiej przerwie
moj poprzedni komputer zakonczyl swoj zywot i zanim kupilismy nowy tzreba bylo troche poczekac na fundusze.
zanim poinstalowalam programy, wtyczki,zdjecia i cala reszte troche mi sie zeszlo, a ze informatyk ze mnie marny to nawet troche dluzej mi z tym zeszlo, zanim wszystko tutaj nadrobie tez troszeczke zleci, jak na razie ogarnelam tlyko watek z Filipkiem.

U nas juz jest spoko, kolki minely, ale nie dlatego, ze wywalilam butelke i wrocilam do cycka, bo jak ktos ma troche rozumku to wie, ze kolki byly nie od butli ;-) wyszly nam 2 sliczne zabki, ktore tez byly otulone placzem, ale juz jest cisza i spokoj. M miedzyczasie zminilismy pediatre, dzisiaj mamy ostatnie cwiczenia na rehabilitacji, no chyba, ze w czwartek lekarz zatwierdzi dalsze sesje, ale mysle ze juz nie beda potrzebne.
Oskarek mowi mama, meme wiem, ze mowi to niesiwadomie jeszcze, ale ja jako matka ciesze sie kazda drobnostką z jego strony. Klocek wazy juz 9kg, pieknie siedzi prawie juz bez wywrotek i próbuje podniesc sie do pozycji czworakowania jednak w tylek lekko mu ciazy.

To chyba tyle u nas, a i jeszcze maz zaczal juz nowa prace baaaardzo sobie chwali, wiec teraz tez mam mniej czasu na cokolwiek w ciagu dnia...
No i ta pogoda...do kitu...kolejny rok zaczynam narzekac na mieszkanie szczytowe na ostatnim pietrze...

Kamcia ja czasem sprawdzam sny w Sennik | Najlepszy sennik w Internecie ale nigdy sie nie wglebialam do konca czy jest on super niezawodny i tez ogladalam ten film :tak: dosyc fajny

Futrzaczku gratuluje polrocznego chlopca

reklama
Witam się z kawusią. Po weekendowym pobycie na uczelni jestem przerażona.
Każdy wykładowca już coś tam chce od nas:a to egzaminy już mam dwa przed świętami,
a to 2 prace do napisania,kurcze....trzeba się za naukę wziąć.
Mój brzdącu pełną parą mówi "baba" (teściowa cała w skowronkach),ale podobno
w sobotę wołał "mama"..hmmm ciekawe :p
stynka najważniejsze,że jesteście już razem
Agniieszka,jaipur zdrówka życzę
ENTI witaj
Hope,marzena,Kamcia przestańcie tymi ciastami kusić,bo kurcze ja się chcę trochę odchudzić,no!
jolek mój Remik tez już wpatruje się w osoby i czasem placze na obcych. Ostatnio była u nas babcia mojego M (a dawno jej nie było) i mlody spał,a ja wyszłam po pranie.Wtedy się ocknął i babcia zaczęła go wozić w wózku,a on na nią i w ryk.
marzena ja to wyję ze śmiechu jak zerknę na te "pamietniki z wakacji",no kurcze co za bzdury..
Kamcia dobrze,że już macie cieplutko w domku
Matusia,gag tulam
aina uszy do góry.Wczoraj miałam fajne zajęcia i facet mówil nam o nastawieniu.Lepiej zawsze nastawiać się pozytywnie.A jak wstajesz rano,to zadaj sobie pozytywne pytanie typu:"co dziś miłego mnie spotka?"
Futrzaczku buziaki dla malucha na 6-miesęcy :*
wisienka starsi ludzie niestety nie myślą w takich sprawach..
mandrzejczuk fajnie,że wróciłas.Gratuluję zębulków :*

Aha i news z ostatniej chwili: siostra dzwoniła,że zostanę ciocią!!!!!:-):-):-)

dzięki mandrzejczuk.. musze sprawdzić mój sen bo ciagle śni mi sie to samo.. zbnaczy podobne sytuacje ale ciśgle oparte na jednym zdarzeniu
i zastanawia mnie to bardzo a w sieci tyle senników że nie wiem który lepszy od innego :sorry:

no i miło że jesteś ponownie wśród nas :-)

Fytrzaczek buziak dla polroczniaka:)

No i nie zapominajmy o Igorku to juz 7 miesiecy a ja wciaz pamietam jak sie rodzil boszz coz za emocje wtedy byly:p

Mandrzejczuk super ze wrocilam:) fajnie ze juz po kolkach gratuluje zabkow. A czemu zmienilas pediare?

Persefona pozytywne nastawienie podstawą udanego dnia,piszę się na to!:-)
Mandrzejczuk witaj po przerwie, gratulujemy ząbków i samodzielnego siedzenia:-)
Joluś to juz 7 miesięcy! uściskaj Igusia:*

futrzaczku - buziak dla dzidzia z okazji półroczku!
jolek - buziak dla najstarszego w grupie! :-)

wisienko....dziadek Stasia juz 3 miesiące temu wyskoczył z takim zajebiaszczym pomysłem :szok: normalnie szoook!:szok:

mandrzejczuk...gratuluje zabków!

persefona....gratki dla siostry! na kiedy ma termin?

edit: dzieciak mi "łazi" po pokoju :szok::szok::szok:

Witam się :)
Ostatnio jakoś nie ogarniam Was hahaha tyle klepiecie gaduły moje:-). Kluch marudny, zębów ani widu ani slychu. Właśnie zupka się pichci dla Młodej.

Mandrzejczuk fajnie, że już jesteś, gratuluję zębolków, chcemy zobaczyć Oskarka:-)
Persefona super, że jesteś zadowolona z zajęć, a nauką się nie przejmuj - dasz radę - dzielna babka z Ciebie:tak:, ja też studiowałam zaocznie kilka ładnych lat najpierw jedne studia magisterskie, potem jedna podyplomówka, potem druga i w sumie bardzo mile wspominam. Chociaż czasem ciężko było bo nauki full + pracowałam na etacie.
Joluś syn Ci wydoroślał, buziaki dla 7 - miesięczniaka*
Futrzaku dla Filipcia też wielkie buziaki*
Kamcia powodzenia z ciastem i żeby galaretka doszła na czas.

reklama
Do góry