reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hej kochane:-)
Stęskniłam się!.
Jutro mamy chrzciny małej Oli, za tydzień wesele, potem znów wesele. Wczoraj na szopingu byłam, obkupiłam się troszkę:-).
Majeczko, Ainka, Alex chyba już tylko my zostałyśmy na placu boju z cycaniem. Mam ten sam problem, chciałabym już, ale nie wiem jak:dry:, próbowałam już nie raz, nie udało się. Martynka cyca w nocy kilka razy. MM nie wypije za żadne skarby świata:dry:.
Maja biedna, zawiałaś się, obklej się plastrami tak jak Joluś radzi:tak:, mam nadzieję,że chociaż wyżyłaś się na rowerkach.
Matusia współczuję przeżyć z zadławieniem gołąbkiem przez Matiego. Choć najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło, a że się wystraszyłaś wierzę:tak:. Z wczorajszym kibicowaniem super, koniecznie wstaw fotki.

U nas super weekend szalejemy z Marti-moim kręciołkiem kochanym. Szkoda tylko, że jeszcze jutro i długi weekend się kończy i szara rzeczywistość.
Styna super, że dojechaliście bezpiecznie:tak:
Kamcia zdrówka

Udanej niedzieli wszystkim

reklama
Matusia to zaszaleliście:):) Strasznie jestem ciekawa zdjęć:)

Basiekk
jeszcze Hope cycuje:):) Cieszę się,że szoping udany , a i weekend z Marti super spędzony. Czekam na wasze zdjęcia zz chrzcin i z wesel :)

Nam się dziś spacer nie udał bo młody wstał i za chwilę lunęło :( Chłopaki już śpią ja też zaraz brykam do wyrka. Dobrej nocki

Witam się wieczorową porą :)
jolek - pytałas o badania młodego -byliśmy - wyszło, że nie ma alergii na mleko, jajko czy gluten , ale po wizycie u alergologa - załamałam się bo nadal mamy podtrzymywac dietę :confused:(postaram sie jutro opisac na wątku "chorobowym")
a z mężem jak najbardziej OK - miedzy innymi dlatego tak rzadko zaglądam wieczorami na bb... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dziś było nie całkiem OK - ostra wymiana zdań - stąd ja spędzam wieczór przed kompem, a mąż już smacznie śpi :baffled:
Poza tym wspomne jeszcze, że byłam w pracy porozmawiac o przedłużeniu urlopu wychowawczego - i efekt taki, że zostaję z młodym do końca roku. Od stycznia ja do pracy, a młody do żłoba :-(

Hej dziewczynki. Wpadam się tylko przywitać i powiedzieć,że żyję. Staram się trochę pouczyć,ale ... nie mam czasu! Kurcze. Jak młody śpi,to mam sporo obowiązków domowych albo znowu jakaś impreza rodzinna się szykuje i dooopa. A na dodatek wczoraj dostałam @:wściekła/y: Brzuch mnie boli i nic mi się nie chce...
Mecz oglądałam u kumpeli. W międzyczasie pisąłyśmy wniosek do UE na zaliczenie z ćwiczeń:-p Wróciłam koło 23.00:sorry2: Wczoraj byłam na kawalersko-panieńskim. ;-)
Lecę. Miłego dnia

Witam witam...Pustki tu oj pustki.

Gag mam nadzieję,że już dziś u Was w porządku. Super,że zostajesz z młodym do końca roku.

Persefona
współczuję @. Ech nie strasz mnie że jest ciężko się uczyć,bo ja siem wybieram do szkoły :p

Wreszcie miałaby trochę czasu na neta i TV, bo Majka padła przed 19.oo, mąż na polowanie pojechał, ale Mat wyjął właśnie test drugoklasisty (10 stron), o którym teraz sobie przypomniał:wściekła/y::wściekła/y: .
Chciałam pobuszować na allegro trochę, jakiś perfumik sobie kupić. W tym miesiącu mamy 10 rocznicę ślubowania :tak:, to może w prezencie sobie zażyczę he he :-D

Witam!
Jolek no chyba stęskniony wraca hehe:)
A my dzisiaj mieliśmy dzień pełen wrażeń.
Tak sie zaczęło: w nocy Oli spadł mi z łóżka i zahaczył o stolik polikiem i ma rysę, Kurdę tak jestem zmęczona że nawet nie słyszałam kiedy zaczął sie kręcić, w dodatku nigdy nie zasypiałam kiedy akurat spał od brzegu, bo zawsze po cycaniu przekładałam sie ja na ta stronę łóżka. niestety tym razem zasnęłam i zdarzył się ten wypadek.
Rano zauważyłam, ze Oli ma wysypek na piersiczkach, myślałam, ze to potówki ale kiedy przebierałam go na spacer był już wysypany na całym brzuszku i pleckach, pierwsze skojarzenie to ze jest to reakcja po szczepieniu na tą różyczkę, ospę i świnkę. No i jak pojechaliśmy pod wieczór do lekarza to lekarka stwierdziła że prawdopodobnie właśnie tak jest.
No i jeszcze przed lekarzem odwiedziliśmy fryzjera, Oli był bardzo grzeczny i dał ładnie obciąć sobie włoski. Efekt na odpowiednim wątku:)

Witam kochane:-)
Gdzie jesteście??
U nas ok. Nacieszyłam się córeczką przez wolne dni. Czorcik z niej kochany.

Alex - bidulek Oli. Ucałuj Go w rankę.

reklama
basiek - ja jestem, tylko tak podglądam dziś chwilami i też się dziwię, że nikt się nie odzywa. Ale pogoda ładna więc pewnie kto może spędza czas na spacerku, nie to co my...

u mnie nerwowo - kontroli ciąg dalszy:baffled:
a wolne dni - wcale nie były "wolne", bo czas za szybko uciekał:-D. W sobotę byliśmy na chrzcinach u mojej bratanicy - miło, rodzinnie spędziliśmy czas.

później zajrzę.

Do góry