Alex2712
Fanka BB :)
Melduje się!!
Dziewczyny miałam małego odstawiać od cyca od czerwca a jakoś chyba ja nie potrafię uciąć tej pępowiny, która nas łączy. Proszę pomóżcie jak mam sie do tego zabrać, bo on tylko zasypia przy cycusiu i nie wiem jaka metodę usypiana mam zastosować. Bo chyba najpierw powinnam nauczyć go zasypiać w inny sposób a potem odstawić od cyca prawda? jak sądzicie, poradźcie mi proszę!!
Dziewczyny miałam małego odstawiać od cyca od czerwca a jakoś chyba ja nie potrafię uciąć tej pępowiny, która nas łączy. Proszę pomóżcie jak mam sie do tego zabrać, bo on tylko zasypia przy cycusiu i nie wiem jaka metodę usypiana mam zastosować. Bo chyba najpierw powinnam nauczyć go zasypiać w inny sposób a potem odstawić od cyca prawda? jak sądzicie, poradźcie mi proszę!!

straszne !
ale mu nagrałam ;-) niecvh tam ma
postaram się wrzucić). Mój mąż z sąsiadem wymyślili TV na dworze, więc mieliśmy tak wesoło, że ho ho. ławeczki i krzesła, Matiego koledzy przybiegli, ze było nas ok 15 naliczyłam w jednej chwili. Mieliśmy wuwuzele i bęben wielki. Jakąś tak kibicką i fanką nie jestem wielką, ale dla dobra sprawy tak się z rodakami zjednałam, że szok.