reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Persefona wspolczuuuuuuuuuuuuuuje, znam bol - moje nerwy tez juz siadaja...... marudzenia od groma, piski, cyrki, placze, slinotoki, walka o kazdy kes..... ratunku!!!

Madzik
- zazdraszczam chwil relaksu i oderwania sie! :))

Basiekk - super kochana, ze sie tak impreza udala i Marti ladnie poszla spac :)) a tak sie martwilas!

Alex - :** ...

Futrzaczku - ojojoj..niedobrze :/ - liczy sie pierwsze wrazenie - moze lepiej nie rezygnowac z obecnego przedszkola?

Ostatnia edycja:
reklama
Alex kochana tule i wysyłam buziaka. Wiem,że nic nie ukoi Twojego bólu :(

Futrzaczku i co teraz????

Madzik taka odskocznia czasami jest potrzebna:)

Persefona po weekendzie już z górki będzie ;-)

Ja spotkałam dziś na zakupach kumpla którego dobre 10 lat nie widziałam. Pochodzi z tej samej mieściny co ja...ile imprez super obskoczyliśmy...ech :):) Humorek mi się poprawił :):):)

alex Wasz aniołek zawsze będzie czuwał na bratem. Tulę

persefona może to czwórki, u nas przy czworkach był tydzień z głowy..

ale u nas wali:-D:-D pioruny błyskają aż miło

Alex, ściskam Cię mocno.

Poza tym witam się porannie. U nas dziś nieco jaśniej niż wczoraj, ale bez światła w robocie się nie obeszło:no:
Polecam Wam wszystkim jedno popołudnie bez dziecka:tak: Do tej pory ekscytacja mnie trzyma:-D

witam kobietki :)
karolq odpowiadam tutaj bo chyba najobszerniszy to temat; co do wesela to sie zle wam napisałam, bo to kuzyna bylo niedawno a mojego brata dop 11 sierpnia. W koncu jednak nie pojechalismy bo ja mialam za duzo na głowie a nie moglam sobie pozwolic na zawalenie przedmiotu, wiec temat sukienki jest nadal "na topie" chociaz narazie moje mysli krażą glównie wokół przprowadzki, bo od lipca wynosimy sie z centrum Krakowa na Wolę Duchacką - wieksze mieszkanie i mniej turystów :rofl2:

Hej :-)

stukam się kawusią , już mam posprzątane , ciasto na naleśniczki leżakuje , synio śpi. :-)

Maja, Jolek- mamy nadzieję że jeszcze są miejsca w przedszkolu z fundacji Familijny Wrocław czyli z tej co teraz chodzi tylko że normalnie 8 godzinne i z pełnym wyżywieniem , płatności jak w zwykłym publicznym przedszkolu a warunki na pewno lepsze bo aktualnie jest remontowana cała była szkoła od podstaw aby to przedszkole mogło tam funkcjonować. także blisko moich rodziców więc luzik a mi to obojętne gdzie go zawiozę. A tu gdzie teraz chodzi to nie chciałabym ze względu na mała atrakcyjność już dla niego bo jednak wszystko już zna,a chciałabym aby jak najlepiej mógł się dalej rozwijać w każdym kierunku.
Alex- kochani światełko pamięci dla Waszego synusia
[*]
Madzik- fajnie ! jeden mały wypadzik a akumulatorki naładowane na długo :tak:
Jolek- hmmmm ! :-) super super ! fajnie tak kogoś spotkać , powspominać :tak:
Don-fajnie z tą przeprowadzką :-)

Hej dziewczynki,
u nas nocka podobna do wczorajszej, Jasiek zasnął o 20 pierwsza pobudka przed 4, 30min gadania i tulenia i spanko do 7:)
Jestem pełna pozytywnej energii. Wczoraj wypiłam pierwsze piwo od....:-D
Alex tule kochana, Malutki patrzy na Was z nieba i czuwa nad Wami.:*
Madzik fajnie,że zrelaksowałaś się:)
u nas paskudna pogoda, pada od rana! A ja miałam wielkie plany...
Jutro jedziemy do teściów, także będę bez neta:-(
dużo sloneczka Wam życzę.

reklama
Ainka- a widzisz ! super! czyli synio nie tyle... a mama bardziej cycania nocnego potrzebowała :tak:;-) bo synio tuli tuli i już spokojny - super kochani i oby tak dalej! :-) a jak smakowało piwko ??

Do góry