reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
Jaipurek nas kocha całe szczęście:-D chociaż jedna:-)
Racja Madzik coraz mniej się dzieje, a kiedyś buzie nam się nie zamykały tak paplałyśmy :dry:

niestety co racja to racja ....

ale może nie będzie tak źle :-):tak:

dzieć mój śpi , ja rozmyślam coby tu przez weekend porobić... ???
jakieś propozycje ? jakie plany u Was ???

to i ja się przywitam, żeby nie było, że Was nie lubię hehe:-D

piątek - hurrrrra!!!
ale miałam dziś rano humor do d.... od wczoraj @ więc wszystko mnie wnerwia. do tego samochód u mechanika, więc rano musiałam zapieprzać 3 km pieszo, a chciało mi się że hej....i się jeszcze spóźniłam, bo niania przyszła 6.45:baffled: całe szczęście szefowa na urlopie:-)

witam :D
dzis mialam kolejny egzamin i 5 jest, :rofl2:
w sobote jedziemy na wies, mama urządza tam swe imieniny, w niedziele jak pogody wystarczy mamy zamiar wybrac sie do ZOO :rofl2:

reklama
a co na dzień taty ? :-p
u nas obowiązkowo laurka, sweterek(nie wydziergany,ale kupiony przez mamę) i wierszyk:-D:-D o liczbie 3(juniorek nauczył się ostatnio trzy:-D

Do góry