reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Aina super, a powiedz mi tylko wcześniej Jasiu jak często sie budził na cycusia i czy spal wtedy z Tobą?

U nas wczoraj przed spanie była mala akcja, bo Oli przewrócił sie i przygryzł sobie górną wargę, krew się lała i płacz był...warga napuchnięta ale dziś juz lepeij

Syneczku mój kochany mamusia dzisiaj do Ciebie przyjedzie i zapali światełko pamięci! Kocham Cię!

reklama
Hej kochane
U nas słonecznie:-). Jeszcze dzisiaj i jutro i weekend. W poniedziałek znów biorę wolne bo po weselu. To wesele jest dość daleko od nas więc zostajemy na noc, żeby nie wracać z małą po nocy. Mam nową kieckę zieloną tylko mężowi jeszcze krawat muszę dokupić i gitara:-).

Aina super, wow, jestem z Was bardzo dumna. Trzymam kciuki za wizytę u teściów. Oby nie na długo.
Alex zapalam świeczuszkę dla synusia, Oliwierek ma dwóch Aniołków stróży.
Madzik cieszę, że zadowolona z wypadu jesteś, czasem potrzebne. Kto z Juleczkiem został? siostra?
Jolek - pachnie mi to romansem :rofl2:Żartuję oczywiście, ale jak zobaczyłam Twój wpis na fejsie to takie było moje pierwsze skojarzenie. p.s. tylko nie dawaj tego M. do przeczytania:-D
Karolq no bawimy razem. Zabieracie Zuzię? Nasza weselniczka oczywiście pociska z nami. Nawet nie spodziewałam się, że tak jej się spodobają weselicha

Chciałam się pochwalić, że ostatnio zupełnie ZEN wyszły nam wszystkie dwójki, a dzisiaj rano zauważyłam dwie dolne czwórki , które właśnie się przebiły, bez żadnego marudzenia, ani nic, jesteśmy miszczami ZEN ząbkowania:-). Obym nie wykrakała bo jeszcze górne czwórki się szykują.

Futrzaczku piwo smakowało, hmmm... jakbym piła je pierwszy raz w życiu. Cudowny, złoty trunek:-D Po połowie w głowie mi się zakręciło i poszłam spać:p
Alex Jesteśmy z Tobą!:*
Jaś w nocy na cycusia budził się 3, 4 razy. Zazwyczaj odkładałam go do łóżeczka, ale od rana spał z nami. Teraz śpi z nami. Ale myslę,że od poniedziałku znów go będę odkładała. Dacie rade kochani, chociaż zapewne ta pierwsza noc będzie cięzka.Buziaki dla Oliwierka:*
Bassiek u nas też wyszły ząbki ZEN (odpukać) mamy już 12 zębów! za jednym razem wyszły dwójki na dole, górne i dolne czwórki:)) Trzymamy kciuki za dalszy ciąg ZEN ząbkowania:)

Basiek, z Julkiem najpierw siostra była, a jak małż z roboty wrócił to już on obowiązki przejął:)
Aina, Basiek, gratuluję ZEN ząbkowania:) U nas dolne dwójki już wychodzą i wychodzą i wyjść nie mogą. Na szczęście też ZEN, bo gdyby tyle czasu miało trwać marudzenie, to już wszyscy byśmy wymiękli:)

Gratuluje Zen zabkowania;)

Basiek my tez wesele kawalek od domu wiec mala jedzie z nami tam nocujemy wiec luz. Mysle ze jej sie spodoba bo bedzie duzo jedzenia;P

Jolek ja pomyslalam to samo co Basiek jak przeczytalam Twoj opis na fb;)

Aina pierwsze piwo mi nie smakowalo a teraz moge pic i pic i jeszcze raz pic;) Lubie piwko :)

Witajcie babki,

alex - światełko do nieba dla Mateuszka...
basiek, aina - super, że to możliwe, bo myślałam, że przy "4" zawsze jest płacz:-). nie będę się bać dalszego ząbkowania:-)
madzik - na pewno super tak się wyrwać od domowych obowiązków, zwłaszcza jak się pracuje i cały dzień gonitwa:tak:
karolaq - ja nie lubię piwa do dziś

zasypiam dziś na siedząco, głowa mi leci, myśli stoją w miejscu, kawa nie pomaga.... pogoda:baffled:

Ja się tylko dzisiaj melduję:(
Nie mam ochoty dzisiaj pisać wiecie dlaczego, zbliża się powoli godzinka kiedy odszedł mój kochany Aniołeczek:(

reklama
Faktycznie pustki. Smutne kiedyś miałam co najmniej 10 stron do nadrobienia a teraz nawet jednej na maju strony nie ma. Co jest dziewczyny?
Jak dobrze, że dzisiaj piatek:-)

Do góry