reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hejka dziewczynki. Ja jak zwykle w przelocie jak młodzież śpi. Poprawiłam wczoraj suwaczek i dodałam dwie dolne czwórki a tu niespodzianka bo i górna się wykluła. Całe szczęście bo to ta co krwiakiem podchodziła.

Matusia reksio to niech domu pilnuje a nie za Wami się wlecze. Twoja Majcia jest rozbrajająca:)
Matusia super uczczenie rocznicy :)

Madzik gratuluję zębulków.

Futrzaczku mam nadzieję,że wszystko w porządku.

Persefona to Ty za kelnerkę robiłaś na imprezie??? Za bardzo Cię wykorzystują w tym domu !! Trzymam kciuki za pozytywne zaliczenia &&& a i za super zabawę w ten weekend:)
Co do imion to fajne są Filip i Mateusz.Mi się podobały,ale w pobliżu zarezerwowane były więc odpuściłam.
Gratuluję nowych ząbków Remikowi i coraz to więcej odwagi w chodzeniu:)

Lepi mam nadzieję,że pogoda Wam dopisze na urlopie :)

Ooooooo młody wstał.Posadzę go na nocnik i postaram się doczytać...

Basiekk aż mi ciary przeszły jak przeczytałam Twój post. Co za skur*ysyństwo!!!!! Jak tak można. A żeby temu złodziejowi łapy uschły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mojej siorki część kwiatów wsiąkła!
Cieszę się że pobawiłyście się na imprezce i że Marti taka wesoła. Ty wczoraj jeszcze kaca leczyłaś :p

Ech pogoda do bani, zimno wieje i pada więc kiblujemy dziś w domu na 100%. Obiad muszę ugotować lenia mam:(

Pisałam na zdjęciowym,że wczoraj M się dopadł do nożyczek i ostrzygł na krótko mojego syneczka. Mam nadzieję,że loczki odrosną bo jak nie to tata ma obiecanego kopa!!

reklama
Jestem , ale zła bo Szymek nie chce jeść zupki wrrr, a Filiś śpi .

Jolek- uj z tego wyszło bo okazało się że mam jutro wizytę! i tylko na darmo pojechałam ,ale to nic poważnego tylko tableteczki :tak:
Basiekk- :angry::wściekła/y::no: nie wierzę!!! masakra jakaś! matko jak im współczuję ! ale swoją drogą to gdzie trzymali te pieniążki??? mój D wszystkie trzymał w wewnętrznej kieszeni fraka i ni huhu gorąco było ale nie ściągnął :no: , jejku tak mi ich szkoda na pewno już się tak dobrze nie bawili co nie ???
Persefona- jejku to ładnie Cię załatwili :no: mocno trzymam kciuki za pozytywne wyniki ! :-) i brawo za postępy młodego ;-)
Lepidoptera- pewnie ! każde oderwanie od codzienności da powera , będzie super :-)

Basiek o kurcze to skur..... współczuje bardzo tym Młodym!
A u nas zginęło 100 zł z welonu, jak goście wrzucali żeby z nami potańczyć!
Madzik, Jolek gratki ząbków!
Hope gratki dla Jagodzi!
Persefona ale Cie urządzili z ta imprezką> kciuki zaciśnięte zw wyniki egzaminów!
Lepi udanego i słonecznego urlopu!
Matusia super ze rocznica udana, a teściówki mam nadzieję, ze jednak nie zabierzecie bo co to byłby za urlop!

U nas ok, młody spi, bylismy na krótkim spacerze bo wiatrzysko, ze hoho. Oli nadal zasmarkany, siedzi mu to dziadostwo strasznie głęboko i do tego ten katar jest strasznie gęsty! Jutro chyba sie przejdziemy do lekarza.

Futrzaczku a Tobie dni się powaliły ??? Ja cały dzień myślę,że dziś środa.

Alex zdrówka dla Olinka. My dziś w domku przykiiblowaliśmy, za to tata się zlitował nad syniem i idąc do sklepu zabrał go ze sobą na mały spacer:)

Hej Laski:-)
Przygarniecie mnie jeszcze:zawstydzona/y:
Na wytłumaczenie swojej nieobecności nie mam nic jakoś tak kilka dni miałam napięte co do min a później wypadłam z obiegu no i mnie nie było:zawstydzona/y:

Joluś- położna się walnęła :crazy: a ja nie skojarzyłam i ot jutro jadę znowu
Agacio- nareszcie! nawijaj co u Was !??? :-)

Młodzi śpią , a My oglądamy filmik. kurde jakoś tak łyso bez meczyka ... a co będzie już po Euro hmmmm ;-)

Joluś a nie obraziłabym się ;-)
Futrzaczku u nas nic nowego wszystko po staremu Franek szaleje wszędzie go pełno. Zrobił się okropnie niedobry wymusza wszystko płaczem a jak nie skutkuje to rzuca się na kogoś kto jest pod ręką z zębami i pięściami:baffled::no: chatka pnie się w górę ale końca nie widać heheh.... Ja mam teraz tydzień urlopu ale kiblujemy w domku bo mąż w pracy i kasy na jakiś szaleńczy wyjazd brak:sorry2:

reklama
Agacio ja też bym się nie obraziła :p w jakiej ty sieci jesteś???
Franczesko taki niedobry???? oj mam nadzieję,że mu to minie szybciorem.
Ja na Igora akcje wymuszacze nie zwracam uwagi i szybko mu płacz mija.

Futrzaczku
położna doopa!!! Po euro zrobi się lato i na tarasiku będziesz się byczyć po męczącym dniu:p

Jaipur co tam u Ciebie?

Do góry