reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

reklama
jolek u mnie stara bida(stara d*** chciałam napisać:-D:rofl2:, no ale to wiadomo,że się swoje lata już ma)

jutro do biura, to jakoś mnie dołuje nieco, bo w czwartek też bo akurat mam 2 terminy spraw, na szczęście piątek wolny.
Chociaz jutro to nie tak źle-tak sobie tłumacze, bo o 11 się wyrwę na godzinkę(bo się umówiłam na masaż hi hi).

co do lata to ja się zgadzam- niech po EURO będzie nareszcie takie mega lato!!! a nie pogoda jak w maju grr

Wymuszanie to chyba standardzik(chociaż od koleżanki usłyszałam, co ma wrześniaka, że "jej nie będzie tak robił", - no dobra ,poczekamy...;) ale to gryzienie i bicie?

Ostatnia edycja:
Jaipur zazdroszczę masażu :) Jaka stara doopa jak tu same 19tki na maju :-p

Pogoda ma się od powoli poprawiać ale na jak długo ..................... nikt nie wie :/
I niech już będzie ciepło bo ja dziś pół dnia w swetrze zapitalam i w skarpetach na nogach bo mi zimno :(

o pogodzie może nie mówmy ... :angry:

kurcze posiedziałabym i popisała jeszcze ale mnie już d boli od siedzenia i chyba muszę się położyć :-D

aa napiszę jeszcze tylko że kupiłam sobie dziś bobik i już nie mogę się doczekać jak go zjem :-D

Futrzaczku bobik jak dla mnie jeszcze za drogi... ale jeszcze troszkę i pochłonę z koperkiem i masełkiem MNIAM:-D

Ja śmigam zaraz do wyrka.Brzucho mnie pobolewa i taka skapciała jestem :/

Joluś- a po ile u Was jest ? mi się wydawało nie drogo to kupiłam 8zł/kg ,ale z koperkiem nie jadłam jeszcze i chyba jutro spróbuję :-)

ja wzięłam prysznic i mi lepiej :-) ale i tak zaraz zmykam bo rano jak zwykle pobudka :-)

edit: zmykam , dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Jaipur no właśnie nie wim przecież nikt mu tego nie pokazywał:sorry2:
Joluś tel mam w plusie ale lada dzień zmienie na pleya:tak:

Bobik fuj ja nie cierpię mój maż się zajada a dla mnie pachnie (sorki) jak kupa:no: A mamcia moja ma co roku z ogródka:tak:

cześc laseczki moje kochane!!! (ale się podlizałam...hihhihi ;-))
tradycyjnie przepraszam za dłuuuugą nieobecnośc...a Wy tradycyjnie mi wybaczycie, co nieeee?:zawstydzona/y::baffled:

u nas stara bida...a dziś z racji "przepięknej" pogody zrobiliśmy sobie wypad na zakupy.

Niestety poczytałam tylko dwie ostatnie strony i tak mi się rzuciło w oczy to co napisała agacio - Stacho zachowuje się identiko - jak coś nie po jego myśli to od razu gryzienie i drapanie i do tego czasem dojdzie walenie z dyńki w nos (wersja podczas trzymania gościa na rękach) Nie mam pojęcia skąd on to potrafi :confused: i także nie mam pojęcia jak go tego oduczyc :-(

reklama
Witam prawie się już pozbierałam po urlopie. Małż był tydzień sam i miałam kupe sprzątania zmywania itd:szok: Jutro ponadrabiam bo padam na paszczę.
Jolek co do staranek to ja jak się teraz nie zdecyduję to ze strachu będzie mi coraz trudniej.

Do góry