reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się poweekendowo. Od dzisiaj nie pracuję już za dwa etaty, tylko za trzy. Fajnie, nie?:crazy:
Właśnie zaczęło padać:( Chyba już jesień przyszła.
My mieliśmy w weekend piękną pogodę, więc całą sobotę siedzieliśmy na działce, a w niedzielę byliśmy na żaglach:)
Alex, współczuję Twojemu ojcu. Mimo, że to niezawiniony wypadek, to taka sytuacja zostaje w głowie pewnie już na zawsze.
Joluś, cieszę się, że Igi się zakumplował:) I gratuluję zęboli:) U nas w tym temacie nadal cisza.
Styna, trzymam kciukasy za starania &&& Powodzenia:)
Słońce wyszło. Zwariować można.

reklama
Hejka

Stukam się kawusią , Filiś śpi i zaraz biorę się za obiadek - dzisiaj pomysł na gulasz :-D:-)
Wczoraj byliśmy an wsi u mojej siostry , dzieciaki się wyszalały i zasnęły w powrotnej drodze ,a My oglądaliśmy sobie meczyk ughhhh co za emocje! całym serduchem byłam za Włochami :-) jak pomyśle o "Rooneyu" to mi się nie dobrze robi - tfe brzydal!

Maja- odpowiem króciótko odpukując w czoło - TAK :-)
Joluś- oejj to okropne ... też bym miała ten widok przed oczami dlatego m.in nie oglądam horrorów bo za długo we mnie to siedzi.... ale fajnie że Igi się z dziećmi zaczyna bawić to bardzo potrzebne :tak: i fajnie że wizyta u teściów ok :-)
Alex- jejku jejku biedny tatuś :-( na rondzie taki straszny wypadek to prędkość musiała być bardzo duża tej dziewczyny auta...
Lepidoptera- nie jesteś złą mamą! każdemu czasami mogą puścić nerwy :*
Madzik- :angry::wściekła/y: ja Ci dam jesień! ;-):-D ojj a z robotą to Ci nie pozazdroszczę :no: a przypomnij czymś się dokładnie zajmujesz?

Futrzaczku, pracuję w znienawidzonej przez wszystkich Polaków skarbówce:) Niestety sezon urlopowy już u nas w pełni. Ja dopiero w sierpniu idę. O ile oczywiście wcześniej się nie wykończę:)

Hej tam poweselne dziewuchy!!! Gdzie jesteście? Opowiadać natychmiast jak było!:) Jest poniedziałek, godzina 10, wstajemy, wstajemy!:)

Witam sie;)

Jestem i ja my bardzo zadowoleni po weselu;) mala sie ajadla wybawila ;) byl dmuchany zamek i trampolina poskakala ladnie;)

Straszne te wypadki co mowicie dziewczyny ale niestety czasem nie mamy wplywu co sie dziejena drodze. My uwazamy a ktos jezdzi jak wariat;/

Madzik o to niewesoło masz jak za 3 pracujesz!
Karolqa- super że się wybawiliście!

Ale wietrznie dzisiaj! Chyba będziemy kiblować dzisiaj w domku!!

Cześć laski,
ale mieliśmy marudny weekend, nawet spanie dzisiaj nie szło.Niech już wyjdą te trójki i będzie komplet:-p

poza tym pogoda znów się robi boska :)))

Cześć kochane. Ja tak na chwilę póki mały śpi. Maruda z niego od rana, a przy tym taka przylepka kochana:) Druga dolna czwórka się wykluła i dalej pnie do wyjścia więc to przyczyna. Pogoda do doopy wietrznie, zimno i słońca brak więc pewnie nie wyjdziemy z chaty:( Proszę te laski co mają pogodę o podzielenie się :p

Madzik współczuję zawalenia robotą:/ Alex wraca od sierpnia więc będzie zapitalać jak Ty się będziesz urlopować :):)

Futrzaczku super że weekend udany:)

Karolq fajnie że się wybawiliście:)

Basiekk i Persefona pewnie jeszcze kaca leczą :-D

Jaipur a Ty dziś w domku??

Styna jak tam powrót do domku?? odezwij się.

Bry :-)

Dziękuję za zwierzaczki dla Taty na Dzień Taty, jedno włożyłam do pizzy a drugie do pulpetów w sosie koperkowym ;-) Zapomniałam poprosić o piwo dla Mojego Taty:-p.

U nas też pogoda do bani od jakiegoś czasu, wiatr chce głowę urwać i co chwila straszy deszczem. a, że dzieć ma gila, nie wychodzimy z domu bez potrzeby. A, że nie wychodzimy z domu, dzieć z nudów zaczął sam chodzić :-):rofl2:

Jaipur czyżby ZEN ząbkowanie poszło w niepamięć?

reklama
Do góry