reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hej kochanieńkie :-)
Maju- nie smutaj kotek :* mój Filis też non stop sobie coś zrobi i to szczególnie w buźkę usteczka , guzy tez zresztą nie są nowością u Nas... i chodzi taki bidny .. cóż zrobić nie jestem w stanie wszystkiego zabezpieczyć ...
Styna ,Aina ,Madzik- jak już będziecie coś więcej wiedzieć o tej książce to dajcie znać bo i mnie zaintrygowałyście
Madzik- żeby to nie choróbsko! a sio! poprawy humorku :*
Paula- dużo dużo dużo zdrówcia dla mamusi :*
Karolqa- dzięki za wyczerpujące odpowiedzi
a dużo ma tam tych domków ? ale z terminami pewnie krucho ?
u Nas wczoraj armagedon mały
jeździliśmy autkiem po mieście załatwiając tu i ówdzie i tak Szymcio miał coś z brzuszkiem bo wymiotował 3 razy a Filip dorwał się nie postrzeżenie do mleka i calusieńki był w proszku włącznie z siedzeniami ale za to cicho siedział bo miał co robić
zajadał i namiętnie dyskutował bungalo jakie to dobre hehe :-)
idę zrobić sobie kawusię :-)
Maju- nie smutaj kotek :* mój Filis też non stop sobie coś zrobi i to szczególnie w buźkę usteczka , guzy tez zresztą nie są nowością u Nas... i chodzi taki bidny .. cóż zrobić nie jestem w stanie wszystkiego zabezpieczyć ...
Styna ,Aina ,Madzik- jak już będziecie coś więcej wiedzieć o tej książce to dajcie znać bo i mnie zaintrygowałyście

Madzik- żeby to nie choróbsko! a sio! poprawy humorku :*
Paula- dużo dużo dużo zdrówcia dla mamusi :*
Karolqa- dzięki za wyczerpujące odpowiedzi

u Nas wczoraj armagedon mały

idę zrobić sobie kawusię :-)
karolq8
Fanka BB :)
Futrzaczku wlasnie z terminami ma luz o sie nigdzie nie oglasza
zajete ma 2 tygodnie w 2 polowie sierpnia
a domkow ma 2
Alex2712
Hello!!
Zdrówka wszystkim choruszkom!
Maju biedna Polcia najważniejsze, ze nic poważnego sie nie stało, całusek w biedne czółko, u nas tez co chwilkę jakieś zadrapania i upadki;(
Futrzaczku a to spryciarz mały z Filipka
A my wczoraj bylismy z Oliwierkiem na spotkaniu z koleżankami z pracy
Było super, wygadałam się, Oli był super grzeczny cały czas ładnie się bawił z kolega starszym o 3 latka
A dzisiaj rano zrobił mamie małą niespodziankę i osikał narzutkę z łóżka sypialnianego, więc musiała wylądować w praniu, synek mamusie pospieszy z praniem tej narzuty bo już domagała sie prania heheh.
Pozdrawiamy z kawusia i ciasteczkiem w ręku
Zdrówka wszystkim choruszkom!
Maju biedna Polcia najważniejsze, ze nic poważnego sie nie stało, całusek w biedne czółko, u nas tez co chwilkę jakieś zadrapania i upadki;(
Futrzaczku a to spryciarz mały z Filipka
A my wczoraj bylismy z Oliwierkiem na spotkaniu z koleżankami z pracy
A dzisiaj rano zrobił mamie małą niespodziankę i osikał narzutkę z łóżka sypialnianego, więc musiała wylądować w praniu, synek mamusie pospieszy z praniem tej narzuty bo już domagała sie prania heheh.
Pozdrawiamy z kawusia i ciasteczkiem w ręku
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna moje też łobuzują bo pozakładaly sobie gogle pływackie i biegają w nich po domu hehee
małe rybki moje
a za nniedługo jedziemy odwiedzić koleżankę i naq małe zakupki.. musze Vi kupić buty bo ostatnio kupiłam jej te świecące z tymi diodami małymi to dosłownie po 2 tygodniach przestały jej świecić ... i chciałam wymienić na nowe no ale już nie było takich samych więc musze terazs poszukać innych jakichś :-)
poza tym pogoda dopisuje... :-)
a jaka pogoda w pl??

małe rybki moje

a za nniedługo jedziemy odwiedzić koleżankę i naq małe zakupki.. musze Vi kupić buty bo ostatnio kupiłam jej te świecące z tymi diodami małymi to dosłownie po 2 tygodniach przestały jej świecić ... i chciałam wymienić na nowe no ale już nie było takich samych więc musze terazs poszukać innych jakichś :-)
poza tym pogoda dopisuje... :-)
a jaka pogoda w pl??
lepidoptera
Witajcie,
kamcia - u mnie kiepsko (Wielkopolska), na przemian deszcz, ulewa, przejaśnienie, ew. chwila słonka...
maju - współczuje przeżyć - całuski dla małej kaskaderki ***
futrzaczku - smaczna zabawa;-)
a ja dziś jestem jak śnięta ryba - moja córcia wstała dziś skoro świt - 5.15 miałam pobudkę, ostatecznie mała wylądowała w moim łóżku i zasnęła o 6, gdy ja musiałam wstać... ale przynajmniej w spokoju się umyłam (6.30definitywny koniec spania). nie wiem, co jej się dziś stało, padam na twarz (kiedyś, gdy karmiłam, napisałabym na cycki hahahah, ale teraz został tylko stanik i dwa piegi
)
prądu nie mieliśmy dziś w pracy ze 4 godziny i teraz mam mnóstwo do nadganiania z robotą
, z resztą same widzicie jak ciężko pracuję 
dobrego dnia laseczki!
kamcia - u mnie kiepsko (Wielkopolska), na przemian deszcz, ulewa, przejaśnienie, ew. chwila słonka...
maju - współczuje przeżyć - całuski dla małej kaskaderki ***
futrzaczku - smaczna zabawa;-)
a ja dziś jestem jak śnięta ryba - moja córcia wstała dziś skoro świt - 5.15 miałam pobudkę, ostatecznie mała wylądowała w moim łóżku i zasnęła o 6, gdy ja musiałam wstać... ale przynajmniej w spokoju się umyłam (6.30definitywny koniec spania). nie wiem, co jej się dziś stało, padam na twarz (kiedyś, gdy karmiłam, napisałabym na cycki hahahah, ale teraz został tylko stanik i dwa piegi

prądu nie mieliśmy dziś w pracy ze 4 godziny i teraz mam mnóstwo do nadganiania z robotą

dobrego dnia laseczki!
Cześć laseczki,
u nas słońce, może trochę czasami się zachmurzy, ale generalnie ciepło.
maja buziaki dla pieknej Polci w kuku, od juniorka.Niestety nie uchronisz zawsze od wszystkiego,ale pociesz się ,że dzieciaki i nietrzeźwi mają większą tolerancję na upadki
może niefajne sparowanie, ale zauwaz ,że taka jest prawda.
poza tym zdrówka życzymy dla wszystkich chorych
juniorek też wstaje czasami o 5, dzisiaj dał pospać bo do 6
spał, ale luzik, dzien dłuższy jest dzięki temu.Szkoda tylko, że ja mam zwyczaj zasypiać 1-2
futrzaczku ale cwaniaczek Filiś, to zabawne jak one potrafią cicho siedzieć jak broją
Jak słyszę ciszę, to od razu szukam co broi.
u nas słońce, może trochę czasami się zachmurzy, ale generalnie ciepło.
maja buziaki dla pieknej Polci w kuku, od juniorka.Niestety nie uchronisz zawsze od wszystkiego,ale pociesz się ,że dzieciaki i nietrzeźwi mają większą tolerancję na upadki

poza tym zdrówka życzymy dla wszystkich chorych
juniorek też wstaje czasami o 5, dzisiaj dał pospać bo do 6

futrzaczku ale cwaniaczek Filiś, to zabawne jak one potrafią cicho siedzieć jak broją

Witamy - dziekujemy z Polką potworką za slowa pocieszenia :*** ...fakt, taki okres teraz... 'nietrzezowsci' - Jaipur
Ale tak huknelo przy tym upadku, ze nawet teraz mam ciary....
Polcia wstala dzisiaj przed 10 - siadla na łóżku, i stwierdzila "Oj bozie bozie.."
Pozdrawiamy z zachodu - z burzową, deszczową, mega kapryśną pogodą...

Ale tak huknelo przy tym upadku, ze nawet teraz mam ciary....
Polcia wstala dzisiaj przed 10 - siadla na łóżku, i stwierdzila "Oj bozie bozie.."

Pozdrawiamy z zachodu - z burzową, deszczową, mega kapryśną pogodą...
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
haha Futrzaczku widać Filipek był głodniaszczy
no a dla Szymcia współczucia z powodu rewolucji brzuszkowych ehhh
alex fajnie że spotkanie się udało :-) wcześniej nie doczytałam tematu...
lepi ja też wielkopolska.. uhhh co za masakra w tym roku z ta pogodą ..:/ a te tornada to mnie przerażają :/
a moja Emcia też o 10 a z nią Viki i my
to sobie pospaliśmy :-)
choć na codzień wstaja o 8-9 a my lubimy posiedzieć z D do nocy tak jak jaipur 1-2 ...
więc nie jest tragicznie ;-)
gorzej jak mi wstanie któraś czasem wcześniej ;-)

alex fajnie że spotkanie się udało :-) wcześniej nie doczytałam tematu...
lepi ja też wielkopolska.. uhhh co za masakra w tym roku z ta pogodą ..:/ a te tornada to mnie przerażają :/
a moja Emcia też o 10 a z nią Viki i my

to sobie pospaliśmy :-)
choć na codzień wstaja o 8-9 a my lubimy posiedzieć z D do nocy tak jak jaipur 1-2 ...

gorzej jak mi wstanie któraś czasem wcześniej ;-)