reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Bry :-)

U nas też piknie, słonce jak balija, idziemy zaraz dopełnić formalności becikowych bo jeszcze nie zakończone, a to ci heca nie? :sorry2:

Jolek przeczytałam: Karmiliśmy łabądki i puszczaliśmy bąki :-D:-D:-D

Jaipur a po co chcecie wysiadać w trakcie jazdy z pociągu :-) Pociąg jest lepszy bo i ludzi można oglądać, koleżanki w swoim wieku poznać, pospacerować a w samochód albo jedzie albo stoi a w pociągu jednocześnie i jedzie i stoi :-D;-) Chociaż osobiście wolę samochodem, ale nie znam piosenki na samochód, znam za to na pociąg: jedzie pociąg z daleka, więc jak tu samochodem jechać i nie śpiewać? ;-):-)

Hope Ty bąku :-p:-D Becikowe?????????? Łapiecie się jeszcze bo z tego co mi było wiadomo to do roku się można było starać!

no właśnie to smao miałam pisać że chyba do roku można się starać ???

młody już wstał z drzemki :baffled: dziś coś szybciej ... ale póki nie woła to jeszcze korzystam z kompa :-p

przygotowałam sobie mięsko na obiadek a dziś tortilla! :-)

edit: zmykam do mojego gada! :-) buźki do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
hehehe Hope w międzyczasie jeszcze jednego gluta wyprodukowała i na niego to becikowe:-D a nam ściemnia ,że to po Jagodzi jakieś fałki som:-p
poza tym witam się słonecznie:-)

jolek mamy mieszkanko tam wynajęte, więc może być bibka u nas:-D jakby co to kanapa jest wolna jak spożyjecie za dużo:rofl2:

Jaipur zobaczymy jak to będzie, jak coś to zamówimy tatę szofera :-D:-D

Futrzaczku o 10tej z drzemki, mój młody o 9:20 wstał z nocnego spania :tak:

cześc babeczki ja tylko daję znaki życia
mama nadal w szpitalu:-(
bąki nadal zakatarzone,męża w delagacji w czechach i siedzę jak ta ..... sama i mam już dośc:crazy:
pozdrawiam

heloo!
Ale ciepełko ulalala...
Ja korzystam z chwilowej drzemki Olinka i nadrabiam:)
Mam pytanko jak usunąć plamy z soku z truskawki z bluzeczki??

Ja tak wpadam i wypadam siedzimy na ogrodzie korzystamy z kilku dni lata ponoć od soboty znowu kapa. Nadia biega na golaska nawet pampka nie chce włożyć. Ja opaliłam sobie jedną rękę teraz muszę drugą dosmażyć.
Paula ​dużo sił i zdrówka życzę.
Alex Vanish dobry do wszystkiego, sprawdzone na Nadii plamach.

reklama
Paula wytrwałości zdrówka i czego tam Ci jeszcze trzeba kochana.

Alex
też polecam Vanisha :):)

U nas z plaży doopa wyszła bo słońce gdzieś nam uciekło:/

Do góry