reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Jolek, aż mi ciary wyszły jak przeczytałam o Twoim M. Coś okropnego:no: Szkoda tylko, że tak jak mówi Styna, na inne układy taki reset nie działa:-D Oby już było dobrze &&&&

A tak w ogóle to się witam.
Dziś ostatni dzień w pracy i od jutra urlopik:cool2: Będę zaglądać do Was dzisiaj, o ile mi robota pozwoli, za to od jutra mnie nie będzie. Odezwę się w przyszłą niedzielę albo w poniedziałek, żeby zdać relację jak tam w żłobie idzie. Mam nadzieję, że zatęsknicie za mną choć trochę;-):-D

Madzik ja już tęsknię:tak::-D Uśmiałam się z pogawędki Twojej z synem.
Joluś ja pierdziu! Współczuję przeżyć i choróbska, Kurujcie się kochani, A Twojemu M nagadaj niech nie myśli iść do roboty, swoją drogą zadziwiające, że tak szybko Go wypuścili:szok:.
Karolka powodzenia na kursie
Alex powodzenia w odcycowaniu. Pisz nam tu na bieżąco bo sama jestem ciekawa i muszę brać z Ciebie przykład. U nas co prawda Martysia zasypia bez cyca sama w łóżeczku, ale przed zaśnięciem mam dwa cycki opróżnione:baffled: i w nocy budzi się minimum trzy razy i płacze taka rozespana, zwyczajnie mi jej żal, choć tej nocy budziła się 6 razy:dry:, najlepszy jeden raz obudziła się kwęka nie usłyszałam bo jakoś twardo spałam, więc kwękanie przerodziło się w płacz, ja też dopiero po dłuższej chwili usłyszałam, chyba jej się znudziło bo zobaczyła, ze nie ma rezultatu więc stanęła w łóżeczku, miś pod pachę i woła MAMA, MAMA, rozbroiła mnie:-D.
Alex a jak nocki u Was ile razy budzi się Oli?

Się witam:)
Pogoda śliczna.
Moje dziecko się ostatnio zmieniło bardzo, zawsze była bardzo śmiała, do obcych ludzi szła bez mrugnięcia oka <opowiadałam Wam nawet, że płacz był jak listonosz nie chciał na rączki wziąć), a teraz wstydzi się, chowa się za mamę, długo musi się przekonywać do nowych osób.

Hejka.

Dalej kiepsko się czuję, M namówił mnie na zjedzenie śniadania i bardzo tego żałuję :( Oczywiście do pracy nie poszedł:)
Pogoda ładna więc jak młody wstanie pójdę z nim trochę na spacer. Na plac zabaw się nie wybieram,żeby nie pozarażać innych dzieci.

Madzik
napisz choć jutro jak Julko zniósł żłobek.

Basiekk
widać Marti weszła w etap wstydzenia się :)

Styna
na niego nie wiem jaki reset potrzebny by był:):)

ale mam dzisiaj kiepski dzień, właśnie cały post mi zniknął ku.....
napisze wieczorem bo nie mam juz siły niech juz sie skończy dzisiejszy dzień....

Witam:) Nadia padła godzinę temu ja szybko porozsadzałam warzywa w ogródku, w przyszłym roku będę wiedziała że warzywa potrzebują przestrzeni i nie na darmo piszą na instrukcji sadzić co 10 cm:wściekła/y: Taki ze mnie ogrodnik że hoho. teraz ciasto na paszteciki mi rośnie a ja was podczytuję.
Alex twarda bądź, przesyłam pozytywne fluidy.

Witajcie.
U mnie zawirowań ciąg dalszy.Dziewczyny mają codziennie po kilka kryzysów i musze je godzić, a potem je czymś zająć.Nie wspomnę już o młodym...
Ale wczoraj zostałam w końcu CIOCIĄ małego Filipka!!! :-):-):-) Niestety nie obyło się bez cesarki,bo było zagrożenie życia dziecka.Ale na szczęście młody jest cały i zdrowy.
Wczoraj od niepamiętnych czasów M zabrał mnie do znajomych na grilla.Fajnie było.Posiedzieliśmy do późnego wieczorka.Brakowało mi takich wyjść.Mam nadzieję,że to nie ostatni raz.
jolek współczuję akcji M. Mój teść miał to samo,ale trzymali go 3 doby w szpitalu! A na grypę żołądkową najlepsze są probiotyki takie jak np. dziecku daje się przy antybiotykach np.: lacidobaby, acidolac itp.
madzik fajna pogawędka
Alex co się dzieje?
karolka udanej nauki :)

Ja już jedną nogą na urlopie. Nic jeszcze nie przygotowałam na wyjazd, więc jutro będę miała dzień wariata. W pracy jestem w miarę obrobiona, nikomu syfu nie zostawiam, więc mogę odpoczywać z czystym sumieniem.

Alex, mam nadzieję, że się poprawi dziś u Ciebie.

Trzymajcie jutro rano kciuki za mojego smyka małego. Mam nadzieję, że będzie dzielny. Im bliżej, tym bardziej się boję:) Jak dam radę znaleźć chwilę na kompa, to napiszę Wam jutro jak było.

Edit:
Persefona, teraz doczytałam, gratuluję siostrzeńca, całe szczęście, że się wszystko dobrze skończyło. A siostra jak zniosła poród?

Ostatnia edycja:
Hejka kochane :*
ależ za Wami tęsknie!!! :* kurcze ale wiecie teraz Szymcio nie chodzi już do przedszkola i stąd ten brak czasu... wszystko się pozmieniało i czasami już nie mam sił wieczorkiem nawet siąść a i mąż wieczorkiem okupuje kompa a ja sobie IO oglądam.

u Nas ogólnie Ok ,wszyscy zdrowi tfu tfu , pogoda super więc spoko. :-)

Kamcia
- hi hi widziałam fotki! wariatki ! :-p fajnie :-)
Joluś- jak przeczytałam posta o tym resecie to aż mi ciary przeszły! :szok: kurcze kochana dużo zdrówka dla Was!!! i pilnuj tego chłopa swego bo nie ma żartów a szpital wydaję mi się że trochę nie rozsądnie postąpił no chyba że brał pod uwagę że mieszkacie naprawdę blisko ... Całuski :*
Alex- brawo brawo kochana ! dla Ciebie i Oliego :-):* a co do posta to mi nie raz też się coś zatnie albo net przestanie śmigać ale wyczaiłam że BB zapisuje pisane posty i wystarczy nacisnąć po takim wyłączeniu się kompa w lewym dolnym rogu w polu tam gdzie się piszę ( na takim szarym pasku po angielsku wyskakuje jakieś zdanie i to trzeba kliknąć) i post powróci- kurczę nie wiem czy coś zrozumiałaś :-D
Madzik- hihih ciekawa rozmowa :-D będzie dobrze :* tulu tuli :*
Basiek- słodziutko musi wyglądać niuńka taka zawstydzona :-)
Andzia- jak tam u Was ? :*
Matusia- a u Was ?
Karolka- pewnie warto robić kurs językowy :tak: a za pracę trzymam mocno kciuki! oby szybko się znalazła!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry