reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
joluś - za to ja jestem! :rofl2: po długiej nieobecności:zawstydzona/y:
strasznie mi przykro,że sie tak pochorowaliście i mam nadzieję, że juz z Wami lepiej, że zwalczacie wira....
:szok: straszne przejscia miał Twój M, jak się teraz czuje?
madzik - udanego urlopu! i powodzenia dla Julka w żłobie!
alex - nie poddawaj się, z dnia na dzień będzie coraz lepiej z tym odstawianiem od cycysia,
basiek - a jak u Was? też chcesz odstawić Marti?
maja - długo posiedziałaś u mamy. cieszysz się, ze już wracacie? czy wolałabys jeszcze zostac?
persefona-gratki dla siostry!

nie pisałam długo, brakło czasu - najpierw byliśmy nad morzem, potem moja mama miała operowane drugie oko (po zabiegu chwilkę posiedziała u nas), następnie pojechaliśmy do teściów...no i tak sobie tu jesteśmy od tygodnia :-) generalnie to u nas OK ;-)

Ypra zioła mam na oknie bazylie i koperek i muszę powiedzieć taka świerza bazylia w zupie pomidorowej pychota. No i na oknie to całorocznie można trzymać, padnie nowe posiać więc nic straconego:)
Maja mi wszyscy mówią że trójki są gorsze od 4 a ja już mam dość:(
Jolek nie ma wyjści muszę się nauczyć w końcu za kilka lat na wieś się wyprowadzam więc aby siary nie było muszę umieć cuś wyhodować:-D
Alex coś te twoje humorki podejrzane:confused: może to wy niespodziewanie zaskoczyliście??
Gag witaj

Ostatnia edycja:
Witam sie;)

Jolek tak ja tez wspolczuje calej sytuacji z choroba

Alex mi tez przyszlo na mysl to co styna napisala;)

Styna ja tez mam juz dosyc 4 a dopiero jedna wyszla;P

Madzik trzymam kciuki za dzisiejszy zlobek my zaczynamy ostatni tydzien sierpnia ale na pierwsze dwa dni bede z nia siedziala i zostawie ja na jakies 2 godzinki;)

Wiecej nie odpisze bo jak sie nie pisze na biezaco too pozniej sie nie pamieta:p

U nas wszystko dobrze za tydzien znow jedziemy nad jeziorko na 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac;) a pozniej juz zacznie sie zlobek praca ach juz sie boje;)

Gag witaj kochana:) Tęskniliśmy:tak: Co do naszego odstawiania to ja bardzo bym chciała, szczerze to mam dość tego cycolenia, pobudek nocnych itp, może to egoistyczne, ale mam dość! Co prawda w dzień nie cycamy nic a nic, ale te noce.

Jolek
jak tam dzisiaj się czujecie?
Majeczko- już do Polszy? jak tam u Was w ogóle się poukładało? Mało Ciebie ostatnio:-(
Persefona wielkie gratulacje dla siostry. Śliczne imię wybrali:tak:. Mam nadzieję, że zaszczycisz nas zdjęciami małego Filipka.
Madzik kciuki za Juleczka zaciśnięte

Cześć laseczki!'
Dobrze, że dzisiaj piątek. My w niedzielę na chrzciny synka przyjaciółki mej - Błażeja. Ale cieszę się, że weekend. W sobotę chyba zabiorę Marti na basen. I tak zleci:-)

Cześć. U nas ok. M poszedł dziś do pracy.Ja dalej na diecie bo żołądek świruje. Jeden plus choróbska to 3 kilo mniej na wadze :tak:
Duchota od rana. Zaraz z młodym ogarniemy chatę i na jakiś spacer pójdziemy.Przy okazji coś na obiad kupimy bo pomysłu brak, a to że ja nie jem to nie znaczy że chłopaki głodne mają chodzić :)

Gag witaj kochana :) Ty to się nawakacjujesz:):) Jak tam Stasio się miewa??

Karolq a gdzie będziesz pracowała??

Basiekk to weekend szybko Wam zleci, ale już niedługo urlopik :tak:

Styna gdzie na wieś tam za granicą czy do polski wracacie???

Karolq ochroniarzem jesteś???

Ja tam mogę robić im jedzenie, ruszyć nie ruszę bo jak mam odczuwać znowu pęczniejące kamienie w brzuchu to dziękuję:(

reklama
Do góry