reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się na szybko z roboty.
Julek w żłobku coraz lepiej. Ja u lekarza dostałam skierowanie na rtg, jak to nic nie pokaże to wtedy skierowanie do neurologa.
Zmykam póki co. Może później wpadnę:)

reklama
Witajcie bb-baby,

maja - też mnie zainteresował ten sos - podaj przepis ;-)
persefona - podziwiam, ja w tym roku ograniczyłam się z zaprawami do niezbędnego minimum - ogórki kiszone :zawstydzona/y:, zawsze robiłam jeszcze w cury i paprykę, ale chyba sobie podaruję. Owoców nie zaprawiam, bo jak mam kupować, to dla mnie za drogo.

madzik - oby rth wykazał przyczynę bólu. U mnie na szczęście nie ma takich wątpliwych atrakcji, gdy wyjrzę z okna, choć w sumie nie wiem, ostatnio sama wieczorem chodziłam po domu w staniku bez bluzki, bo w tej duchocie nie mogłam wyrobić, a światła miałam pozapalane i przy oknie w kuchni Zośce mleko szykowałam:-D, co prawda w staniku niewiele jest, ale z 3 piętra któż dojrzy:-p:-D

Dzisiaj niania przyszła na rano, bo M jechał zawieźć mamę do szpitala do Chodzieży. Na zdjęciu coś wyszło w okolicach serca, co - nie wiadomo. Osobiście mam nadzieję, ze po prostu zdjęcie jest źle zrobione, ba sama miałam kiedyś taką sytuację.
A w pracy, żebym się za bardzo nie cieszyłam, że z jedną robotą się wyrobiłam i jestem na bieżąco, dostałam kolejną:baffled:. Wszystkie ważne, ale teraz czas na BB!

Hej laski!
Ja jutro też do roboty, koniec dobrego. Mała zasnęła, ale dzisiaj ma dzień marudny, tylko mama i mama i na rączki, wisi przy nogach z rączkami wyciągniętymi i piszczy, jak mi teraz fajnie cicho. Póki śpi zmykam jeść śniadanie, gotować obiadek <krupnik dzisiaj> i muszę umyć podłogę w kuchni bo gwiazda nasikała:-D.
A po południu uciekamy do dziadków na godzinkę i zakupy zrobić.
Majeczko ja też pięknie proszę o przepis, ja lubię wszystko co z cukinią:-)
Jaipur ślę buziaka w podziękowaniu za przepis na sernik, zrobię na weekenda:-)

Bry :-)

Ale już zimno w nocy u nas!

I też mamy krupnik (z wczoraj;-))

I słońce (z wczoraj:-)).

Miłego dnia!

Doberek :)

A ja robię dzisiaj trzy obiady na wyjazd. Mielone, gulasz i piersi z kury. :D

U nas pogoda ładna :)

Czy któraś tutaj koleżanki słucha Satrianiego np? :)

Cześć laseczki

dzisiaj biba ze Stachem w planach:rofl2:
poza tym miłe ciepełko, dojrzewam w takich warunkach to decyzji aby osiedlić się tam gdzie jest takie miłe ciepełko cały rok.Ale to za parę lat i tylko na zimną porę roku.Ot takie mam marzenie

Cześć dziewczynki. Padam na pyszczek, strasznie śpiąca jestem. Dziś znowu wstałam po 7mej ze względu na to badanie.Ogarnęłam chacjędę i poszliśmy.Po lekarzu zaliczyliśmy spacerek i nawet deszcz nas zaskoczył. Igi się wyłożył i ma porysowane czoło...Naprawdę ludzie pomyślą że go napitalamay z M:(

Persefona oj fajne takie maluszki są, dzisiaj na spacerku spotkałyśmy z kumpelą jej dobrą znajomą i okazało się że ona w ciąży z trzecim dzieckiem. Zła strasznie bo nie planowała już więcej dzieci a tu bach.Ponoć zła na cały świat, deprecha i te sprawy..a ja tak strasznie jej zazdrościłam tego dzidziusia, mam nadzieję,że jak się urodzi to je pokocha bardzo mocno i go nie odtrąci!

Maja
dlatego ja prasuję późnym wieczorem jak już hłodniej jest:)
Dawaj przepis na odpowiedni wątek na ten sos cukiniowo pomidorowy:)

Madzik mam nadzieję,że to tylko od przesilenia. Moja kumpela dziś odebrała też RTG kręgosłupa i z opisu wynikało,że to przesilenie, dostała właśnie skierowanie neurologa.
Cieszę się ,że Juliano coraz lepiej w żłobku:)

Lepi mam nadzieję,że z teściową wszystko dobrze będzie.

Jaipur Stachu wrócił z wojaży?? Wyściskaj od ciotki małego glutka:):) No i chyba nikt nam się nie pochwalił że kolejne bb spotkanie było:crazy:

Marzena chce Ci się tyle przy garach stać:p

Basiek mała nasikał, Igi wczoraj na naszym pseudo balkonie kupe zrobił :-D

Hope my tez mamy obiad z wczoraj i wiatr z wczoraj :p

Ech zasypiam na siedząco:(

jolek Igi musiał nieźle celować, bo chyba wiem o jaki pseudo balkon Ci chodzi- moja koleżanka mówi na to parapet z kratą.
i nie zasypiaj! kawkę wypij, dzisiaj naprawdę fajowy dzien jest! coś tak czuję w kościach
a od ciotki buziaki w rysy na Igim :*

Jaipur bo to jest parapet z kratą:):) Dziękujemy za buziaki. Położyłam się, nakryłam kocykiem i słyszę,że się drzwi od pokoiku otwierają:/ No to se pospałam :-D Jaipur kawę wypiłam, pisząc wcześniej do Was. Mogłabym się ruszyć na kolejny spacer ale jestem tak zdechła,że nie mam siły się ruszać.

reklama
madzik to w sumie nie masz co jeszcze panikować ... Vi płakała chyba 2 tygodnie .. bo ten 1 tydzień mi płakała po 2 godzinach np , no i jak ją zostawiałam też , a póxńiej ten kolejny tydzień mieliśmy taki co z nią wchodziłam to płakała tez troszkę przy moim wyjściu ale później już nie
i dalej było coraz lepiej :-)
aha i najlepiej to jak powiesz pani w przedszkolu zeby go zagadywała kiedy Ty odchodzisz... ja tak robiłam że się żegnałam z Viką a za chwile pani wołała do niej "choć zobacz coś tam" albo "chodź pomalujemy" żeby odwrócić jej uwagę co by przestała płakać
Maja chcę zobaczyć Twój fryz!
Alex to dobrze ż emu tłumaczysz:tak: napewno w końcu zrozumie :-)

Do góry