reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja się melduję :-)
Krzyś dziś był okropny, na wszystko histeryczny płacz :-( Padł dopiero o 15:30 mimo, że wstał o 6. Na 17 szliśmy do dermatolog, więc musiałam go obudzić. Jak dowiedział, się że jedziemy na wycieczkę to odrazu poweselał.
Chodziły mi dziś po głowie wynalazki na komary i inne podłączane do prądu, byłam ciekawa czy naszym dzieciom już można, czy to nie szkodzi. I 1-e co to pani doktór bez mojego pyt.udzieliła odp., że można po skończonym roczku. Hurra, jutro kupię i może temat pogryzień będzie zakończony :-)
Pola przesłodka, cieszę się, że już choróbsko zaczyna odpuszczać.
Przepraszam i to tyle, jeszcze szybko zajrzę na inne tematyi uciekam spać. Mąż już w łózku chrapie. Biedny, żona mu ostatnio obiadów nie daje, a jeszcze dzwigać komody każe - udało nam się Kupić Krzysiowi w biedronie.

reklama
Melduję się i ja. Hmmm a ja w sumie nie wiem co dzisiaj robiłam :confused2: Jakoś tak wszystkiego po trochu cały czas ktoś coś chciał i dzwoniła albo pisał no i jakoś tak nie udało mi się wejść:sorry:
Jolek super że wszystko na raz załatwisz. Szkoda Igiego no ale to dla jego dobra, a przy okazji na co się teraz szczepiliście??
Maja ​zdrówka dla was

Witajcie :-)
Łeb mi pęka, wczoraj do 1 w nocy robiłam przetwory i gotowałam obiad na dzisiaj,:confused2: dzisiaj też cd przetworów, ale na dzisiaj już mi mało zostało. Tylko dzisiaj i więcej nic nie robię, pierniczę!
Zaraz pójdę do apteki po tabletkę:tak:.
A rano jakoś tak zimno i mgliście.
Maja ciesze się, że u Was lepiej i dziękuję za przepis* ja robię podobnie, ale często dodaję jeszcze ciutkę selera i pietruszki.
Jolek super z tym okulistą, płaczu na szczepieniu współczuje, ale już macie to za sobą:-)
ypra u nas w domu w każdym oknie moskitiery, polecam, tanie to jak barszcz a dużo daje bo żaden niepożądany insekt się nie dostanie.

Witam się i ja. U nas leje!!!!!! A ja mam o 10:00 pierwszą jazdę!!!!:szok: Ehhh….
A co dobrego u nas to,że Gabi już 3 dni nie płacze i zostaje się bez problemu w szkole :-) Tylko troszkę się przeziębiła i katar ma.:confused2:
Dostaliśmy zaproszenie na wesele w październiku i na chrzciny do młodego w listopadzie.Także znowu imprezy i wydatki. A za tydzień już mam pierwszy zjazd na uczelni!:shocked2:
Przepraszam was dziewczyny za to, że ostatnio mniej piszę,ale żyję na wariackich papierach. Dużo się dzieje i czasem nie mam chwili dla siebie. Ale pamiętam o was! Buziale;-)
Jolek masz nas. Z nami możesz zawsze pogawędzić i nam się powyżalać. Uszy do góry:tak:
Maju cieszę się,że zdrowiejecie:-)
Ypra my musieliśmy włożyc do kontaktu coś na komary i założyć moskitierę na okno,bo mlody był okropnie pogryziony. A co do łagodzenia ukąszeń polecam DAPIS ŻEL.:tak: Fenistil przy nim wymiękła
Basiekkk wiem co to przetwory…W tym roku tez pokładłam trochę i…już nic nie kładę!Mam dość!
Madzik zdrówka życzę:happy:
lepi ale Zosieńka ma apetyt :tak: Nawet w nocy :-p
Vi cieszę się,że Wiktoria radzi sobie w przedszkolu.Oby takdalej :tak:
Futrzaczku a do mnie cistka nie dotarły! Łasuchy wyjedne,no!:rofl2:

Hejka. Komu kawkę???

Co za pogoda, z wyrka mi się nie chciało wstawać, zwlekłam się o 9tej:confused2: Noc ciężka za nami bi Igi wybudzał się z płaczem. Obstawiam,że to po szczepieniu. Myślałam,że go może nóżki bolą, dostał Nurofen ale mało to dało:(

Persefona szybko te jazdy, dopiero co kurs zaczęłaś a już jeździsz :szok:
Fajnie,że Gabi już nie płacze i zaaklimatyzowała się w żłobku :)

Basiekk
do pierwszej w nocy przetwory, to Ty dziś pewnie jak zombi chodzisz. Mam nadzieję,że głowa już nie boli.

Ypra ja też mam komodę i szafki z biedrony. Ta co teraz jest też mi się podoba i przydałaby się ale kasiory nie mam. Najlepsze że tej samej firmy meble kupowaliśmy w jysk za grubo większą kasę niż w biedronie są. Teraz mamy komplet i nikt nawet nie czai że to są osobno kupowane:)

Styna to jest to szczepienie 16-18 mies. błonnica, tężec, krztusiec...

Ostatnia edycja:
Witajcie,
ale dziś luzy w pracy - trzeba cieszyć się chwilą:-D

basiek - przetwory przetworami, ale jakim kosztem! Chociaż pełna spiżarka na pewno cieszy:-D, u mnie w tym roku zieje pustką:sorry:. Ale gdybym miała swoje owoce/warzywa albo gdybym dostała, to też bym robiła zaprawy, ale kupić mi się nie opłaca i nie chce... tylko ogórki zrobiłam:sorry:

futrzaczku - super, że masz blisko takich znajomych.
jolek - mi też brakuje częstszych spotkań z przyjaciółmi, rodziną, ale tak już jest, jak się mieszka w innym mieście:-(
U nas dziś pobudka przed 5 :wściekła/y:. Zochna wymuszała płaczem, żebym ją wzięła do łóżka, bo ostatnio dwa razy tak robiłam (burza, zęby - chyba). Ale skapitulowała po jakimś czasie i zasnęła:sorry:

reklama
Styna nie wiesz co zrobić, uśpić jeszcze raz. Zdrówka życzę.

Mój młody gorączkuje. Pewnie przez szczepienie. Dziwi mnie trochę,że do tej pory nigdy nie gorączkował a tu proszę:(

Do góry