Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejcia :-)
W poniedziałek mąż wyjeżdża w trasę do Belgii ( znowu nadszedł u Nas lipny okres i zaś trzeba było szukać pracy gdzie indziej i tfu tfu chyba trafił w bardzo dobrą firmę , z polecenia , na dobrych warunkach) więc może mnie być przez weekend trochę mało ,robimy zakupy , pakujemy się itp
;-):-)
Persefona- ciesze się że dobrze Ci poszło ale zgadzam się z dziewczynami - znaki i ogólne zasady zachowania na drodzę to podstawa , ja nie zaczęłam jeździć do póki nie przeszłam bodajże 30 godz teorii i nie zaliczyłam testu.
Styna- kurcze nie przejmuj się szefową , córcia ważniejsza :*
Joluś- Iguś już dobrze ? martwię się o niego , zeszła już całkiem ta opuchlizna nie miał już temp ?
Lepidoptera- szkoda ogórasów ale może nie będzie tak źle ze wszystkimi
Jaipur- ha ha to Ci trafiłaś z tym egzaminatorem - dwa w jednym ;-) a odpisałaś mi ostatnio co z tym pępolem Prezesa?
Karolqa- kotek czemu na "maju" nic nie napiszesz!??? gadaj szybko jak Ci w pracy idzie ??? i jak tam Zuzka ?
Kamcia- ojj to tata słodki widok zastał po pracy w domku :*
W poniedziałek mąż wyjeżdża w trasę do Belgii ( znowu nadszedł u Nas lipny okres i zaś trzeba było szukać pracy gdzie indziej i tfu tfu chyba trafił w bardzo dobrą firmę , z polecenia , na dobrych warunkach) więc może mnie być przez weekend trochę mało ,robimy zakupy , pakujemy się itp
;-):-)Persefona- ciesze się że dobrze Ci poszło ale zgadzam się z dziewczynami - znaki i ogólne zasady zachowania na drodzę to podstawa , ja nie zaczęłam jeździć do póki nie przeszłam bodajże 30 godz teorii i nie zaliczyłam testu.
Styna- kurcze nie przejmuj się szefową , córcia ważniejsza :*
Joluś- Iguś już dobrze ? martwię się o niego , zeszła już całkiem ta opuchlizna nie miał już temp ?
Lepidoptera- szkoda ogórasów ale może nie będzie tak źle ze wszystkimi
Jaipur- ha ha to Ci trafiłaś z tym egzaminatorem - dwa w jednym ;-) a odpisałaś mi ostatnio co z tym pępolem Prezesa?
Karolqa- kotek czemu na "maju" nic nie napiszesz!??? gadaj szybko jak Ci w pracy idzie ??? i jak tam Zuzka ?
Kamcia- ojj to tata słodki widok zastał po pracy w domku :*