reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hejcia :-)

W poniedziałek mąż wyjeżdża w trasę do Belgii ( znowu nadszedł u Nas lipny okres i zaś trzeba było szukać pracy gdzie indziej i tfu tfu chyba trafił w bardzo dobrą firmę , z polecenia , na dobrych warunkach) więc może mnie być przez weekend trochę mało ,robimy zakupy , pakujemy się itp :-p;-):-)

Persefona- ciesze się że dobrze Ci poszło ale zgadzam się z dziewczynami - znaki i ogólne zasady zachowania na drodzę to podstawa , ja nie zaczęłam jeździć do póki nie przeszłam bodajże 30 godz teorii i nie zaliczyłam testu.
Styna- kurcze nie przejmuj się szefową , córcia ważniejsza :*
Joluś- Iguś już dobrze ? martwię się o niego , zeszła już całkiem ta opuchlizna nie miał już temp ?
Lepidoptera- szkoda ogórasów ale może nie będzie tak źle ze wszystkimi
Jaipur- ha ha to Ci trafiłaś z tym egzaminatorem - dwa w jednym ;-) a odpisałaś mi ostatnio co z tym pępolem Prezesa?
Karolqa- kotek czemu na "maju" nic nie napiszesz!??? gadaj szybko jak Ci w pracy idzie ??? i jak tam Zuzka ?
Kamcia- ojj to tata słodki widok zastał po pracy w domku :*

reklama
Futrzaczku a długo D nie będzie?? A to jakaś praca na zlecenie, na stałe??? Jedzie sam czy jakiegoś zmiennika będzie miał???
Tak,Iguś już dziś miewa się dobrze. Broi za trzech gada za pięciu...pies ma go dziś dosyć :-D

Już jestem , leciał "Mentalista" więc nie mogłam ominąć :-p

Joluś- pierwszy raz jedzie w obsadzie dwu osobowej , teoretycznie w środę mają być z powrotem ale zależy może dostać od razu kolejny fracht , ogólnie ma być w weekendy w domu , rzadki kiedy ponoć ma się zdarzyć że będzie za granicą, ciężko o taką firmę bo zazwyczaj jeździ się w systemie 4tyg/1 przy dobrych wiatrach 3/1

Futrzaczku pępol jest na obserwacji do lutego.Może sam się upiększy a jak nie to ciachną.Poza tym to jesteś prawie żoną marynarza;-)Ktoś kiedys pisał o dobrych pierniczkach w czkeoladzie mlecznej z biedry.No dobre są, w tym tygodniu 3 opakowanie idzie.Smaczniejsze są zwłaszcza,że opakowania zacne, bo po 0,5 kg.
Na jutro ukręcę ciasto w gości, nie wiem jeszcze jakie, ale może będzie powtórka z tarty.Może z malinami, bo już się kończą..

Dzisiaj miałam deja vu. Potrzaskałam porcelanową miskę i mi się przypomniało jak w zeszłym roku porcelanę na swoim polterze sprzątałam. Porcelana jak się tłucze to ponoć na szczęście, zobaczymy czy wróżba się sprawdzi za 2 tygodnie;-)
Co do ząbków Nadii to nie 4 a 5 jej wyszły na 4 to one za daleko są.

reklama
Do góry