reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja muszę młodemu podstępem zajrzeć do paszczy i oblukać co tam się dzieje:) Tylko że ciężko będzie bo on nawet lekarce nie dał zajrzeć do buzi, zacisnął usta i tyle w temacie:/

reklama
Nadia też do paszczy nie da zerknąć ale odkąd dostała łaskotek to jak ją łaskoczę to odchyla główkę i otwiera usta i górne mogę oblukać dołu nie da rady muszę jeszcze jakiś podstęp wymyślić na dół.

Jak to nie ma nic? ja ogladam na tvn style 'sekrety chirurgii' - pl. Nie wiem,,,:rofl2: ale podoba mi sie, juz 3 odc leci:-D

Styna my tez sie chichramy zeby zajrzec daleko w buziaka :tak:

Witam sie;)

Futrzaczek a no widzisz tak to jest jak sie nie odpisuje odrazu pozniej nie idzie sie wdrazyc;) Co chce cos odpisac to zaraz mysle kurcze jednej odpisze innym nie tak nie moze byc no i zostaje tylko czytanie:)

Co do pracy to wciaz czekam na licencje pozniej jeszcze czekac trzeba na pozwolenie na bron wiec moze do pazdziernika bede pracowala. Zuza w zlobku wiec siedze i nudze sie calymi dniami;P Ale niechce jej przerywac bo dopiero teraz sie przyzwyczaila:)

Witam się na moment,bo jestem sama w domku i muszę dziś ogarnąć wszystko. Życzyłam wam zdrówka, a moje dzieciaki się rozłożyły. Oboje zasmarkani..Ehhh... Co mogę podac młodemu na sam katar oprócz cebionu i wapna????Wie któraś? Bo wszystkie syropki co mam to po 3 roku życia są

A co do prawka. Spokojnie :) Ja znam większość znaków i sporo przepisów. Oczywiście nie wszystkie, ale jadąc, to instruktor tłumaczy mi po kolei co i jak. A książkę już prawie przestudiowałam :) Także jeśli chodzi o teorię to nie jest ze mną źle. A na pamięć nigdy się nie uczyłam (nawet na studiach), bo po prostu tego nie umiem. Muszę coś zrozumieć i przełożyć jak to mówią "na chłopski rozum". Inaczej nic z tego :)

Poza tym zimno....brrrr..... lecę :)

persefona nam pediatra poleciła Clemastinum syrop- wprawdzie to niby na alergię, ale leczy objawy a więc wysięk z nosa i przekrwienie śluzówki.Jak chcesz to zerknę ile tego dawaliśmy.

reklama
Witam!
Ja nadal chora, do bólu gardła doszedł jeszcze katar i ogólne osłabienie, obym tylko Oliwierka nie zaraziła. W każdym razie chodzę w maseczce w domu hehe.
my tez na katar braliśmy clemastinum, a tak na marginesie ile może stać taki syropek po otwarciu.
Pozdrawiamy wszystkie cioteczki i maluszki:)

Do góry