• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Hej LAski:-D
Pewnie mnie już nie pamiętacie:-p duużo się działo i nie miałam jak sie ogarnąć i posiedzieć przed kompem:no:
Co u nas...Dzieciaki rosną jak na drożdżach (cały czas są powyżej 97 centyla:)) duzo jedza i rozrabiają. Zmieniaja sie z niemowlaków w dzieci hihi. Jestem sama bo małż wyjechał do Danii i jak wszystko pójdzie po naszej myśli to pod koniec października będziemy już u niego:-D. Ciotka sprzedała dom i mam nowych sąsiadów co ani be ani me nawet jak weszli do mnie na podwórko...:eek: ale to nawet lepiej bo poco mi tacy znajomi;-)
Wybaczcie ale nie dam rady nadrobić...

Poziomki witajcie, oj zjadłabym sobie poziomeczek, chyba moja 1-a zachcianka :-D Ciekawa jestem jak Poziomeczki wyglądają, pewnie bym nie poznała. Trzymam kciuki za przeprowadzkę!
Maja i co byli? Nam się raz zdarzyło wezwać policję, choć ja zawsze wolę tego uniknąć i przecierpieć, to już tym razem nie daliśmy razem. Przyjechał 1 ze straży miejskiej, 2i z policji. Nas spisali, poszli do sąsiadów, powiedzieli skąd mają donos - tego się obawiałam, uspokoiło się. A sąsiedzi od następnego dnia zaczęli mówić dzień dobry :szok:
Jaipur zazdroszczę relaksu. Życzę udanej powtórki.
Basiekk fajnie powspominać i się pośmiać. A może nadejdzie taki czas, że swoje wspomnienia wydasz, kto wie :-)
U nas poranek był bardzo ładny, przed południem zaczęło się psuć i jest niefajnie - wieje, kropi. Brr nic się nie chce. Dobrze (odpukać),że Mały śpi.

Nie wierze własnym oczom..POZIOMKA :szok::szok::szok::szok: kochana znalazłaś w końcu drogę do nas :-D Jak tam małż zadowolony z robotki????

Lepi zanim ja bym dojechała to i Basiekk by z roboty wróciła - nawet dwa razy:):)

Jaipur no to super,że SPA super :-D och jak ja zazdroszczę tego relaksiku:) A gag to by się zameldowała na forum!!!

Basiekk he he ja tak kiedyś kalendarzyki zapisywałam,ostatnio na kilka trafiłam...ech śmiesznie tak wrócić do przeszłości:)

Alex to super,że Olinek grzeczniutki:)

Ypra najgorsza może być potem zemsta sąsiadów. Dziwne,że oni takich spraw anonimowo nie załatwiją:/

Basiek kurde fajnie ze znalazlas te pamietniki sama bym poczytala chociaz niewiem czy bym sie nie bala pozniej o Zuze ze pojdzie w moje slady;P Ja nigdy nie umialam pisac pamietnikow kilka razy zaczynalam pozniej czasu nie mialam pisac;P

Poziomka witaj:) mam nadzieje ze zawitasz na dluzej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry