• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Poziomeczki witajcie!!!! :* fajnie że z mężusiem tatusiem nie długo będziecie! a długo już tam jest i czym się zajmuje jak można wiedzieć? i poopowiadaj trochę więcej o młodych :-)
Jaipur- fajnie że wypadzik Cię zrelaksował , baaa już czeka następny więc super!
Basiekk- łaaa pamiętniki!!!! też pisałam , fajnie hehe
Styna- ojjj szalała szalała... , hehehe jak pamiętniki w piecu wylądowały :-D;-)
Kamcia- zdróweczka! :*
Maja- ojj macie się z tymi zębiskami ... :((( :* buziam
Alex- fajnie że Oli ma się dobrze :* zdrówka
Joluś- super z okularkami :)), a z netii nie korzystam

reklama
Jolek gadzino jak ja Ci tych nowych oczu zazdraszczam:sorry: achhhh....też muszę iść
Pogoda tak działa bo ja mam bezprzewodowy...
Futrzaczku jest niedługo ale nawet nie zdąże zatęsknić bo dzwoni kilka razy dziennie..no conajmniej dwa:-D Dzisiaj własnie dostał fajną prace w drukarni :-) a poza tym łapie różne "fuszki"-radzi sobie i to całkiem dobrze:tak:. Okazało się że mamy tam kolegę (jest tam prawie 7 lat) więc nie jest sam:)
Maluchy.....są niezmordowane:-D zęby już nam nie dokuczają a bywało cięzko. Cudownie gadaja,zwłaszcza ze sobą:-D Biją sie i kopią a starsze siostry najlepiej tłuc muchołapką,nie chcą nosić pieluch ale na nocnik nie chcą usiąść.Jedzą same widelcem albo rączką ale to już od baardzo dawna (mi brakuje cierpliwości do karmienia:)) Uwielbiają zabawe z piłkami i zjeżdzalnie.

Poziomki- łeee to super! :* a dziewuszki prze-kochane:* :*

aaaa mój mężulek właśnie dzwonił, są już w PL ufff ulga troszku , bo z zagramanicy niestety tylko piszemy do siebie, jutro mam nadzieję się zobaczymy :* i pewnie znowu w trasę... ojj potrzebuję czasu aby to ogarnąć.

Oj Futrzaczku ja tez to kiedys dawno temu przerabialam, wiem co czujesz, ja juz tego nie czuje :-D heheh, jutro mezus bedzie to zobaczysz jak fajnie sie 'wysciskacie' !;-)

Ypra juz sie pojawil...dwa szpikulce na wierzchu <czworka ma cztery:-p> jeszcze sie troche bedzie przebijal.... eee....

Poziomki - no no samodzielne jedzenie jest fajne, tylko to sprzatanie po juz nie.. To malzonek tak w ciemno pojechal do tej Danii? byl tam juz kiedys? czemu na Danie sie zdecydowaliscie? hehe wiecej pytan nie mam ;P

Jolus - brawo! ciesze sie, ze bedziesz miala brylki nowe juz i wiecej dla nas tu cierpliwosci dzieki temu :)))

Poziomki rozumiem ;)) wlasnie tak myslalam, ze przeciez planowaliscie Ie... Moj m pracowal jakis czas w Danii, nie narzekal ogolnie na nic :tak:

Joleczko ten sasiad to zawsze ladnie mowi dzien dobry, a ja mowie wtedy - do widzenia:laugh2:... nie jest az taki "zly" dopoki kumpli nie zaprosi..

reklama
Poziomka nawet nie wiesz jak ja się cieszę z nowych bryli:) Jak mi pani doktor dziś ostrość ustawiała to nie wierzyłam,że tak wyraźnie świat można widzieć :-D:-D:-D

Futrzaczku super że D już w Polsce. Myślisz,że jutro wróci i już od razu wyjazd będzie miał???

Majcia ważne że ta 4ka się przebiła, już teraz źle nie powinno być- bynajmniej Igi już dalszego wychodzenia nie jojczał.

Ypra jak tam dziś dzionek zleciał, Krzysio się nie dawał we znaki???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry