reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Futrzaczku to go wykop z tej skrzynki:-p Ja to wolałabym książkę taką do ręki ale też się na kompie przemęczyłam i nie żałuję :)
Tak tak ćwiczenia uzależniają:)

Lepi super pomysł z tym wyjściem i rozmową:) Mam nadzieję że Zosia chętnie zostanie u dziadków:)

reklama
Joluś- drukarka Nam siadła , od początku była lipna... tak wiem wiem gdzie indziej mogę wydrukować ale to siamto owamto blee, nie chce mi się .... :-p zacznę na kompie chyba bo co :-p

Futrzaczku to za dużo stron żeby drukować do tego 3 książki lepiej zacznij czytać na kompie:)

23may witaj:) zapraszamy do udzielania się:)

Piekę keksa. Naszło mnie i zalałam właśnie rumem owoce. Zobaczymy cóż to mi się uda.
Siostrzeniec jest na nocce u mnie bo sis na 19.oo do pracy poszła i planujemy wieczór z PS2 i buzzerami. Mamy sok, chipsy , a chłopaki już szykują wyrko. Wszyscy o 19 się wykąpią (troje dzieci) i będziemy leżeć w piżamach i grać. Jeden chce w małpki a drugi w potwory, więc mam nadzieję, że dwóch maratonów nie będę musiała przejść :szok:. A mąż w lesie... Ubrał biały kombinezon, białą czapkę i tyle go widzieliśmy :-)

Witaj 23may, mam nadzieję że Ci się tu spodoba :tak:.

Ostatnia edycja:
???????? nie ma tu nikogo.

Matusia super wieczór przed Wami :):)

Moje chłopaki śpią już od jakiegoś czasu a ja gadam z kuzynką na fona. Nie mam co nadrabiać więc uciekam sobie.

ja jestem ja jestem
czytam zaległości ;-)
23may witaj i klachaj śmiało :-)
Joluis u nas narazie mróz trzyma,więc śniegu też jest sporo, ja lubię taki mrozik przynajmniej mi dzieciaki nie chorują, tfu tfu oby tak zostało już do wiosny
Futrzaczku co to Ola i Karolina :szok: bo nie powiem co mi wyobraźnia podpowiada :-D
Matusia schowaj chipsy :-):-),miłego wieczorku.
Mój mąż oddelegował się na urodziny uwaga uwaga MOTORU :szok: kolegi,no cóż każda okazja jest dobra zeby się napić z kumplami:-D,kupił mu pół litra benzyny w butelce, zapakował w ozdobną torebkę i poszedł :-D jutro dopadnie go kac morderca:tak:

Ja wpadam na chwileczkę ;-)

Matusia- racja fajniutki wieczór u Was :-)
Joluś - gaduło kochana :* Dobranoc

do jutra , Dobranoc wszystkim :*

edit:ehhh Paula kochanie widać że tylko jeden skłon robisz z Ewcią :-p;-)żartuję :-D Ola Szwed i Karolina Malinowska "gwiazdy" ćwiczące z Ewką na tej płycie http://www.youtube.com/watch?v=mBZoyS5xQCE

haha teraz doczytałam o mężu :)))) ojjj każda okazja jest dobra :))))

Ostatnia edycja:
Madzik dzięki!
Paula każda okazja dobra ale o urodzinkach motoru pierwszy raz słyszę, dobre!!
Matusia udanego wieczorku z dzieciaczkami!
23may witaj!

A u nas wszystko ok, Oli juz zdrowy, babcia mówi, że jest bardzo grzeczny i juz nie wola mamy co jakiś czas, po południu sam zyspia, i dzisiaj uwaga pierwszy raz zasnął ze mną bez cycusia, leżeliśmy sobie w łóżku, ja Mu śpiewałam i zasnął po pół godz. Mam nadzieje, że w końcu nauczy sie zasypiać ze mna bez cycusia i nocki tez będą lepsze w związku z tym.

reklama
Futrzaczku co ja zrobię że towarzystwa potrzebuję ;-):-D

Paula żeby na tego kaca się benzyny nie napili ;-) Ale faktycznie pierwszy raz słyszę o urodzinach motoru :-)

Alex super super oby dalej tak Wam szło z zasypianiem:)

Do góry