• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
Ja też dziś dostałam takie próbki z Johnsona :-):tak: Ten żółty płyn, krem przeciw odparzeniom i jakiś pielęgnacyjny z oliwką :tak::-)

Jeszcze z Musteli muszę poprosić i może po aptekach połażę. Na pewno mają próbki tylko rozchodzą się wewnętrznie :-p:sorry:
Z Musteli miałam dla Julci płyn do mycia twarzy i pupy. Super był, przemywałam jej buziaka jak miała jakiś krosteczki alergiczne na policzkach. Świetnie łagodziło :tak: aczkolwiek nienawidziła przemywania, kremowania i innych zabiegów na twarzy :-D

edit:

agagu może szpital ma swoją stronę w necie i tam powinien być spis potrzebnych rzeczy do porodu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry