reklama

Maj 2012

reklama
Ok,zaczne od tego..jedz wiecej chudszego nabialu,bialego miesa(gotowane lub "smazone" bez tluszczu-jak z grilla),duzo warzyw.Jak masz zamiar karmic piersia,bedziesz musiala zrezygnowac na dlugie miesiace z wielu rzeczy,warto sie zaczac przyzwyczajac ;-)

czesc dziewczyny! ja dzisiaj znowu jakos dziwnie sie czuje, tzn. taka bez humoru i sily. bylismy dzisiaj na zakupach, ale ja sie nie nadaje juz na takie chodzenie, kupilismy tylko spozywcze, a dla dzidzi zamowilam przez internet bo w sklepach duzo drozej. poczytam Was teraz i pewnie pojde spac wiec zycze Wam wszystkim dobrej nocki i pewnie do jutra :*
Martusia, wszystkiego naj naj naj!!! spelnienia marzen i niech wszystko uklada sie tak jak sobie tego zyczysz!!!

haaha w zwiazku z prima aprillis wysle jutro karola po kilogram skrzydełek wieprzowych... ciekawe czy sie skapnie i pojdzie kupic ahhah :D

:-):-):-)

Witajcie!
Zgodnie z codziennym rytualem,wstalam po 4."Zazelazilam"sie i niebawem trzeba bedzie cos przekasic,bo inaczej mnie wessie.Wieczor zakonczylam randka "face to face" z muszla klozetowa i skurczami,ranek rozpoczelam czkajacym Leo ;-)
Zycze Wam przyjemnej niedzieli,nie dajcie sie nabrac za bardzo ;-)

Ale miałam kiepską noc.... ile bym dała żeby mnie zgagi opuściły. Wczoraj zjadłam lekką kolacje (kanapki z samymi warzywkami i wypiłam herbate) a i tak noc była przeje...
Ale pogoda do du... śniegu nasypało tyle,że na sanki można iść:baffled:
Jeszcze dzis mnie zęby bolą ahhh jak nie urok to sraczka (jak to sie mowi)
Zjadła bym dziś lody..chyba namówie mojego S żebyśmy odwiedzili lodziarnie:-D

Witam się i ja niedzielnie.
Poszliśmy wczoraj z W. w odwiedziny do mojej siostry i szwagra. Poszliśmy wiosną, wyszliśmy zimą. Trochę się zasiedzieliśmy ;) Aż trzeba było samochód skrobać :(
Pieszczeoszka dla ciebie artykuł na szybko:

Zgaga w ciąży

i jeszcze jeden:

Zgaga (refluks żołądkowo-przełykowy) w ciąży - ból przełyku, ciąża, imbir, mdłości, refluks - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

Herbata też nie jest za dobrym pomysłem, zwłaszcza czarna bo podrażnia żołądek. No ale mam nadzieję, że będzie u ciebie lepiej.

Fiore powodzenia z ośmiornicą :) Mi moja też daje popalić. Skurczy co prawda przez te wygibasy nie mam, ale mogę zapomnieć o klasycznym siedzeniu. Pozycja musi być półleżąca bo inaczej młoda atakuje żebra i pęcherz i nie jest fajnie.

Miłego, spokojnego i w miarę leniwego dnia majóweczki.

reklama
I ja sie witam kwietniowo prima aprilisowo.
Chcialam wam pogratulowac dotrwania do miesiaca w ktorym juz w wiekszosci z was moze sie spokojniej zyc.
Super ze wszystkie majowki jeszcze w 2paku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry