reklama

Maj 2012

reklama
annte orgazm mój? czy chodzi ci o S bo wiem,że sperma moze wywołać skurcze.
A jesli chodzi o mój orgazm w ciazy to go nie mam ;/ czuje przyjemność i nic poza tym..
Jakoś w ciazy nie udało mi się ...

carmella hehe jak przez sen:D ? śnisz o sexie i masz orgazm czy jak hee:-D:-D:-D

tak, śni mi się to, i co zaskakujące sam sen bez żadnego dotyku wywołuje orgazm tak mocny, że aż się budzę..
a o świadomym śnieniu słyszełyście? i kontrolowaniu snów? to jest dopiero ciekawy temat, trochę tego się uczę:)

he Śmieszne to :-D Juz sobie to wyobrażam budzic sie i jęczeć nie wiadomo czemu:-D
Wole świadome przezywanie orgazmu z partnerem niz przez sen;-) Jeszcze by sobie mój S pomyslał,że snie o kimś innym i sie tym podniecam czy cos hehe

carmella ale Ty masz atrakcje!:-p
co do seksu to u nas post przez te moje chrostki a poza tym nie mam najmniejszej ochoty żeby S mnie dotykał bo co to za przyjemność kochać się z wielorybem....:-(
ale mam fatalny nastrój dzisiaj dół totalny zero pozytywnego myślenia.... więc zmykam żeby tu nie smucić.

czarnula cos w tym stylu. kazdy to ma ale mozna sie nauczyc:) isc, latac kiedy sie chce itp, kreować rzeczywistość:D wiem, jak to brzmi :D odsyłam do google, naprawdę ciekawy temat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry